| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Zanimljivo u Znanost forumu; ni meni to nije jasno, znam zašto ja imam ovoliko postova koliko imam i to je moja stvar ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Zanimljivo ni meni to nije jasno, znam zašto ja imam ovoliko postova koliko imam i to je moja stvar ali misliš da zato što nemaš hrpu postova nemaš "grijeha" na forumu? možda se netko pita zašto stavljaš hrpu slika u onu temu? možda netko drugi misli da baljezgaš kad nešto napišeš? netko treći možda.... ovo je forum, skup individualnih osoba sa različitim navikama, ako nemaš tolerancije za tako nešto razmisli tko se ne uklapa ovdje, oni ili možda ne oni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Zanimljivo ma bzvz, nitko se neće prepirati sa mnom stručan naziv je neradnici
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo kompleks velikog broja poruka... ok? mislim da tu nikako ne mozes generalizirati... evo uzmimo trenutno 2 najveca "spammera" Clank i Sahataba (ja) clank je vladar igara bez granica, dok ja tu i tamo se zafrkavam u igrama bez granica i postam na gomilu tema, u nekim stvarima volim podjeliti svoja iskustva i stavove, u nekima zelim ispast pametan ili sto vec ne znam ni sam kako to izgleda... i nije zato sto mislim da nisam dovoljno pametan ili zato sto se nisan dokaza IRL! kako je daidza reka to se moze nazvat neradnici ![]() ovisi stvarno mislim da je glupo diskutirat o tome...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 18-05-08 u 18:50. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo daj ti meni za pocetak tocan naziv seminara... i malo pojasni poblize o cemu se radi. jer mozda ima puno boljih primjera... p.s. vidis opet pametujem ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.