| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Žensko obrezivanje u Znanost forumu; E ovo je zanimljiva tematika (meni barem jako). A i volila bi da se malo cure uključe u ovu diskusiju. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Žensko obrezivanje E ovo je zanimljiva tematika (meni barem jako). A i volila bi da se malo cure uključe u ovu diskusiju. Zaista bi volila da svi pročitate ovo, pošto je šokantno. A i dan danas je sprovodi. Radi se o ženskom obrezivanju. Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |||
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Temu smo dosta obrađivali na etici u srednjoj. Znala sam da to postoji, ali sam bila ušokirana saznavši detalje o postupku. Smatram da je to jedan odvratan čin za koji još ne mogu vjerovati da se uspio održati do danas. Sramotno je da se žene tako legalno sakate!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Ma to je debilana, bez nekog posebnog razloga sakate djecu kao dio tradicije... Ko i one kineskinje sa podvezanim nogama... Zašto je ovo na psihologiji??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje To se ne bi trebalo zvati obrezivanje, nego pravim imenom- sakaćenje. _Aris_- zato jer nema podforum psihijatrija, a tamo spadaju oni koju svoju djecu podvrgavaju tome. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Mislila sam staviti na religiju, ali ovdje dođe nekako bolje do izražaja. A i tema je bolesna, mislim ljudi koji to rade. Za sex i erotika nije sigurno. Svake godine 2 miliona novih obrezanih žena? ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Žensko obrezivanje Ova tema postoji koliko se sjećam I nemam riječi na tako nešto, strašno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Držimo se teme oko ženskog obrezivanja. Za muško ću otvoriti posebnu temu.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Ne bih se složila da je užasnije od ženskoga. Jer nakon obrezivanja muškarac ima najnormalniji spolni život, dok žena to nema, plus još milijun komplikacija koje se javljaju pri porodu.. traume za cijeli život itd.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

_Aris_- zato jer nema podforum psihijatrija, a tamo spadaju oni koju svoju djecu podvrgavaju tome.