Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Žensko obrezivanje u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ne bih se složila da je užasnije od ženskoga. Jer nakon obrezivanja muškarac ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-12-07, 14:21   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Žensko obrezivanje

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ne bih se složila da je užasnije od ženskoga. Jer nakon obrezivanja muškarac ima najnormalniji spolni život, dok žena to nema, plus još milijun komplikacija koje se javljaju pri porodu.. traume za cijeli život itd.
Ma Dar1 je mislio obrnuto, tj. ono što i ti misliš, ali ja svejedno tvrdim da su te dvije stvari potpuno neusporedive, kao rezanje zanoktice i cijelog prsta (jedno je više manje bezazlena kozmetička promjena, a drugo sakaćenje).
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 14:28   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Da, neusporedive su.
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:23   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Još užasnije i jednako nepotrebno kao i muško obrezivanje. Dokaz da su stari običaji često najobičnija glupost.
Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ne bih se složila da je užasnije od ženskoga. Jer nakon obrezivanja muškarac ima najnormalniji spolni život, dok žena to nema, plus još milijun komplikacija koje se javljaju pri porodu.. traume za cijeli život itd.
Kao što je Wolf već rekao, ono što sam mislio i prvi put, ali da drukčije postavim rečenicu: žensko obrezivanje je za mene još užasnije od muškoga. Znam da su rezultat traume za cijeli život + puno drugih posljedica.
Bilo kakvo obrezivanje ako je zdravstveno nepotrebno, za mene je glupo. Pa nisu to nokti.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:29   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sorry, ja sam pročitala da je muško obrezivanje još užasnije, nije mi nešto dobro.
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 21:47   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Za svaku osudu. To je društvo primitivaca , gdje je žena stvar nečije vlasništvo, a ne osoba

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 22:21   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

horror kako okrenes da okrenes.
to nije obred - to je sakacenje
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 14:09   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 37
Poruka: 51
sky22 se izdvaja iz mase

katastrofa!
imbecilna tradicija!
Star 29-12-07, 17:22   #18 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

katastrofalno stravičan i neljudski običaj.

negdje sam davno čitao da je svrha (naravno, iz njiihove pozicije jer u našim očima nema smisla) da ukloni ženski užitak u seksu, valjda u paničnom strahu od promiskuiteta.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:35   #19 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Sta reci, nego UZASNO! Uklanjanjem klitorisa tezhe "otupiti' zenu da se ne razvije bilo kakav osecaj dole...kao da zena nije dostojna toga da dozivi sexualno uzbudjenje ili okusi ikakvo zadovoljstvo! To mi i nije toliko cudno s obzirom gde se praktikuje, ali kada ce vishe te zene dobiti svoje JA, kao u civilizovanijem svetu?!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:41   #20 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

nevjerojatno da se to još negdje radi, koda smo u srednjem vijeku još

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111