| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Žensko obrezivanje u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ne bih se složila da je užasnije od ženskoga. Jer nakon obrezivanja muškarac ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Citat:
![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Citat:
Citat:
Bilo kakvo obrezivanje ako je zdravstveno nepotrebno, za mene je glupo. Pa nisu to nokti. | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Za svaku osudu. To je društvo primitivaca , gdje je žena stvar nečije vlasništvo, a ne osoba
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Žensko obrezivanje horror kako okrenes da okrenes. to nije obred - to je sakacenje
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje katastrofalno stravičan i neljudski običaj. ![]() negdje sam davno čitao da je svrha (naravno, iz njiihove pozicije jer u našim očima nema smisla) da ukloni ženski užitak u seksu, valjda u paničnom strahu od promiskuiteta. ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Sta reci, nego UZASNO! Uklanjanjem klitorisa tezhe "otupiti' zenu da se ne razvije bilo kakav osecaj dole...kao da zena nije dostojna toga da dozivi sexualno uzbudjenje ili okusi ikakvo zadovoljstvo! To mi i nije toliko cudno s obzirom gde se praktikuje, ali kada ce vishe te zene dobiti svoje JA, kao u civilizovanijem svetu?!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Žensko obrezivanje nevjerojatno da se to još negdje radi, koda smo u srednjem vijeku još ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.