| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Žensko obrezivanje u Znanost forumu; Pa ruzno je to sta nemaju izbora , nemogu vjerovat da netko mora to trpit radi neke kulture Ja sam inace ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Žensko obrezivanje Pa ruzno je to sta nemaju izbora , nemogu vjerovat da netko mora to trpit radi neke kulture ![]() Ja sam inace i protiv muskog obrezivanja jer mi je to jednako besmisleno kao i ovo ![]() bezveze je taj dio kulture u nekih naroda Inace feminizam uistinu nisu samo babe koje mrze muskarce i sve musko barem stjecem takav dojam kad citam neke textove s wikipedie o tome ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 12
![]() | Re: Žensko obrezivanje Pa ima takvih običaja. Meni je zanimljivo ono pleme u Burmi koje ženama stavlja kolutove oko vrata. Zovu ih "žene-žirafe". Naravno, to im potpuno deformira kralježnicu, a ako bi im netko i skinuo kolutove, imale bi vrat od pol metra, skroz bez mišića, pa im ne bi imalo što držati glavu. Zato bi im pala glava prema naprijed, pa bi se ugušile. Eto. ![]() I sad dolaze zapadnjaci i zgražaju se, pitaju što je s ljudskim pravima tih cura, koje si od najmlađe dobi od 10 godina počinju stavljati kolutove, itd. Ispada da im je to jedini način da uopće prežive, jer dolaze strani turisti da bi ih gledali, a inače bi cijelo pleme umrlo od gladi ili palo na trošak državnog proračuna. A u Burmi za to malo haju hoće li neko pleme preživjeti ili ne. I zato, ne valja odmah pljuvati po starim običajima, negdje još uvijek imaju smisla, koliko god to grozno izgledalo nama na zapadu. Evo, da li bi Vi dali tim curama s Burme plaću i posao? A bi li crnkinju primili na stan da je ne bi obrezali njeni rođaci i susjedi? ![]() ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-10-08
Poruka: 123
![]() | Re: Žensko obrezivanje Nisamžensko ali to je užasno čini mi se kao oduzimanje ženama ženstvenost.Bolje bih ja u normalnu pa kakva ona bila nego neku obrezanu pa to mi izgleda kao sex s pol ženske. fuj fuj
__________________ ...i da mi je dolinom smrti poći,zla se nebojim jer ti si samnmo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:17.