| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Živčan po prirodi u Znanost forumu; Zašto me ljudi tako neobjašnjivo živciraju??? Od ljudi koje prvi put vidim i vozim se s njima u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-05-08
Poruka: 14
![]() | Živčan po prirodi Zašto me ljudi tako neobjašnjivo živciraju??? Od ljudi koje prvi put vidim i vozim se s njima u tramvaju pa sve do najbližih(članovi obitelji, najbolji frendovi). Npr. uđem u tramvaj pa se stanem kraj neke babe a ono smrdi za popizdit koda se nije oprala 3 godine... Pa koji je k... tim starim ljudima, kaj se oni zaborave prat il misle da se ne moraju više prat ak su stari??? Uglavnom dođe mi da je šutnem ja van iz tramvaja!!! Il kad mi se neko dere kraj face, il kad neko priča gluposti, il recimo kad neko jednostavno glupo izgleda, ma da ne nabrajam... Npr. sjedim doma i jedem i onda dođe stari i sjedne jest kraj mene a ono žvače i mljacka za popizdit i dođe mi da ga steram u k... al se saberem pa odem iz sobe prije nego kaj to stvarno napravim. Uglavnom živcira me sve i svatko, u zadnje vrijeme i najbliži prijatelji pa ih sve više izbjegavam Al kad malo bolje razmislim o svojoj prošlosti dođem do zaključka da je uvijek bilo tak... Uvijek me znala iživcirati svaka sitnica i često sam bio usamljen i depresivan baš zbog ovog problema... Živcira me debilno ponašanje prijatelja, živcira me kad je netko glup il kad mi se frendovi ponašaju čudno i glupo, onda bi ih najradije sve stero znate već kam!Ma mislim znam da je problem u meni i da se ja moram mjenjati ali imam osjećaj da je teško promijeniti nešto što već traje godinama! (ili od rođenja???) Što da radim? Već sam bio kod psihijatra i pogodite šta, tak me iživciro da sam ga stero u k... ![]() ![]() Možda ovo zvuči smješno al iz dana u dan shvaćam da imam jako ozbiljan problem i da neću uspjeti u daljnem životu ako se nekako ne promjenim, da počnem ljekove trošit?
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Živčan po prirodi nisam doktor i to, al po svom iskustvu tvrdim da mi na živce idu ljudi/stvari/događaji onda kad sam napeta zbog nečeg, dakle kad nisam opuštena, ponekad kad sam nenaspavana. ovaj..ako mogu predložit, počni se baviti nekom tjelesnom aktivnosti, rolaj, vozi bicikl, probaj urediti tempo spavanja, i ne znam, pokušaj promijeniti ishranu: tipa više voća i povrća. možda sve zajedno u kombinaciji urodi nekim plodom. u svakom slučaju lijekove piješ tek kad ti ovlaštena osoba tj doktor odredi terapiju, nikako prije! šta mi još pada na pamet: raspitaj se o autogenom treningu, a možda bi ti yoga pomogla. eto to su neke od mojih ideja, ima sveg i svačeg, pa pokušaj. mislim da vrijedi sve probati prije nego što TI počneš svima ići na živce. sretno.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Živčan po prirodi I mene nervira kad osoba smrdi, jer mi dodje da povratim, narocito znoj, pih! Stavi nekog jakog parfema na ruku (ali ne mnogo, da i ti nekog ne ugusis), pa kad je kriticno, samo primakni ruku nosu i mirisiiiii... ........ako vec ne mozes da se negde sklonis! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Verovatno sam imas neki 'problem', nesto sto ti nedostaje, ili ti smeta u tvom zivotu, mozda si svestan toga, mozda ne,...i sigurno si zbog toga malo 'nadrkan'! Pokusaj otkriti sta je to (ako vec ne znas), i poradi na tome, jer kad smo zadovoljni sobom, malo nas sta moze izbaciti iz takta! Citat:
__________________ Credibile quia ineptum... | |||||||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 12
![]() | Re: Živčan po prirodi svakome dođe da ga i mala sitnica može izbaciti iz takta..al ne obračaj previše pažnju . Nađi neki ispušni ventil...trči,skači... ili slušaj neku muziku koja te smiruje.. napuni si kadu i uživaj.... i mene živcira kad netko smrdi....al čovječe briga te..odmakni se od toga i živi svoj život.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Živčan po prirodi legendo živčan si jer si sebičan.... moraš shvatiti da se komunikacija (u bilo kojem obliku) sa drugim ljudima većinom svodi na podosta kompromisa, znači ignoriranja malih, negativnih sitnica u najgoru ruku zbog poštovanja prema drugima (eto bar zato) A isto tako i oni poštivaju tebe (većinom, to nam je ipak donekle urođeno) Znači kad sidiš u busu, a baba do tebe smrdi....ma jebe me se istrpiću.... neko mi mljacka pored mene....ma boli me kita, šta sad...nek mljacka jebemu mater... tolerancija prika, tolerancija...međusobno uvažavanje i poštivanje svačijih kako vrlina tako i mana....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: Živčan po prirodi Mislim da bi malo trebao popustiti i jednostavno preko nekih stvari pokušati prijeći (pogotovo ako se radi o familiji i frendovima). fakat, ne smiješ biti sebičan... malo trebaš i prihvatiti ljude do kojih ti je stalo takve kakvi jesu.E a mislim i da bi ti bilo dobro da se baviš nečim pa da se ne živciraš tolko - nađi si nešto kaj voliš; vozi bajk, skupljaj markice, crtaj brate kaj ja znam.... ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
« test
|
11-godišnja Rumunjka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

Al kad malo bolje razmislim o svojoj prošlosti dođem do zaključka da je uvijek bilo tak... Uvijek me znala iživcirati svaka sitnica i često sam bio usamljen i depresivan baš zbog ovog problema... Živcira me debilno ponašanje prijatelja, živcira me kad je netko glup il kad mi se frendovi ponašaju čudno i glupo, onda bi ih najradije sve stero znate već kam!