nisam doktor i to, al po svom iskustvu tvrdim da mi na živce idu ljudi/stvari/događaji onda kad sam napeta zbog nečeg, dakle kad nisam opuštena, ponekad kad sam nenaspavana. ovaj..ako mogu predložit, počni se baviti nekom tjelesnom aktivnosti, rolaj, vozi bicikl, probaj urediti tempo spavanja, i ne znam, pokušaj promijeniti ishranu: tipa više voća i povrća. možda sve zajedno u kombinaciji urodi nekim plodom. u svakom slučaju lijekove piješ tek kad ti ovlaštena osoba tj doktor odredi terapiju, nikako prije! šta mi još pada na pamet: raspitaj se o autogenom treningu, a možda bi ti yoga pomogla. eto to su neke od mojih ideja, ima sveg i svačeg, pa pokušaj. mislim da vrijedi sve probati prije nego što TI počneš svima ići na živce. sretno.

LinkBack URL
About LinkBacks
Al kad malo bolje razmislim o svojoj prošlosti dođem do zaključka da je uvijek bilo tak... Uvijek me znala iživcirati svaka sitnica i često sam bio usamljen i depresivan baš zbog ovog problema... Živcira me debilno ponašanje prijatelja, živcira me kad je netko glup il kad mi se frendovi ponašaju čudno i glupo, onda bi ih najradije sve stero znate već kam!

Odgovori sa citatom