| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi u Znanost forumu; Pa ove sada ćemo barem znati zašto putujemo! "Da bi pronašli uzorke u ljudskom putovanju, znanstvenici su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi Pa ove sada ćemo barem znati zašto putujemo! "Da bi pronašli uzorke u ljudskom putovanju, znanstvenici su potajno pratili lokacije sto tisuća ljudi preko mobitela u državi čije ime nisu objavili. Studija ovog tipa bila bi ilegalna u SAD-u." ![]() Koji je ovo ironija i sarkazam!!! Net.hr ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi ![]() ovo je jedna potencionalno opasna stvar. ok je provodit znastvene eksperimente al baš na ovakav način? i kakvi su sve podaci pritom skupljani osin ovih? opet s druge strane ti ljudi nisu znali pa tako njihovo ponašanje nije bilo pod utjecajen
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi Pa da ove studije ponašanja provedene na javnim mjestima ne krše pravo na privatnost... ![]() ... što je sljedeče, snimanje parova u spavaćim sobama da se vidi koji razlozi dovode do seksa... i bit će tajno da bi podaci bili vjerodostojni... i podaci će biti tajni i u sigurnim rukama... da baš ... ko je ovdje lud![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi Ne vidim nista toliko lose u tome, ako su iskljucivo pratili lokacije po kojima se kretao vlasnik mobilnog telefona, ciji podaci ne moraju biti poznati.
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi još jednom se ''mali ljudi'' žrtvuju za potrebe višeg cilja. A tko određuje te više ciljeve ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi Tko zna kaj sve ti znanstvenici rade...a mi pojma nemamo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi To je veliki problem, obični građani nemaju dovoljno znanja da bi mogli pratiti znanstvene revolucije i napradak, a kamoli istraživanja. A većina znanstvenika rad u svojem labaratoriju ne povezuje s društvom i svijetm na koje se rezultati tog rada primjenjuju.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi ...koliko god se to htjelo provesti u cilju informiranja i saznanja navih današnjih ljudi,to nije pravedno...kada takav eksperiment pdne u krive ruke već će biti kasno!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi Pa eksperiment je već u krvim rukama, nema to veza s informiranjem ljudi, koga briga di ja putujem, radi se o čistoj manipulacijii i kontroli, ne samo pojedinaca nego cijelih populacija. Spooky stuff ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: znanstvenici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:30.