| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi u Znanost forumu; mene osobno bilo briga za takve stvari ne opterećujem se tim a i nemam šta skrivat tak nek me prate ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi mene osobno bilo briga za takve stvari ne opterećujem se tim a i nemam šta skrivat tak nek me prate ak baš žele ali samo na ulice ne i iza vrata ali ne bi im volio bit u koži ako bi ih uhvatio u tavim radnjama
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 27
![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi I ja sam protiv toga da se bilokakvi testovi provode na ljudima koji to neznaju! Pa makar to bilo samo praćenje... Mislim, mogli su tražiti dobrovoljce kojima bi rekli da će provesti neki bezopasan test na njima, ali zbog vjerodostojnosti rezultata nesmiju znati o čemu se točno radi, pa bi im se možda javilo par budala i opet bi rješili stvar... al ovo što rade stvarno nije OK! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znanstvenici potajno pratili 100,000 ljudi Tehnologija je strahovito napredovala i samim tim pruzila mnoge nove mogucnosti.Za neke znamo , za neke ne.Pojavom interneta vec smo postali izlozeni i dostupni onima koji su zainteresovani da pojedinacno ili grupno prate nase delovanje.Ko nam garantuje da i u sam Windows nije ugradjen softver koji ce nekome pruziti uvid u svaki folder vaseg kompjutera. Mobilna telefonija je posebna prica.Ranije skupa i komplikovana danas je oprema za prisluskivanje daleko jednostavnija a mogucnosti vaseg lociranja veoma precizna.Pri tome nije uopste vazno da li ste u aktivnom rezimu rada.Jednostavno dok ne izvadite bateriju iz samog mobitela ,moguce je prisluskivati ne samo vas vec i one oko vas.Naravno sulud je posao prisluskivati svu populaciju koja poseduje mobitel.Zato postoje posebni programi koji se automatski aktiviraju pominjanjem odredjenih reci ili kako su vec zamisljeni. Varijacije na istu temu su neogranicene.Kriminalci su to odavno shvatili pa ne samo karticu nego i sam mobitel u vaznim situacijama koriste samo jednom.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
![]() |
| Tagovi: znanstvenici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:14.