noćni život pljuga - jeftnije nego kod nas
ostale cijene skoro slične kao i kod nas
a bratislava je prelijepa
Raspravljate o temi Advent - Bratislava u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Zanima me da li je tko bio nedavno u Bratislavi? Kakve su cijene, ljudi, noćni život?...
noćni život pljuga - jeftnije nego kod nas
ostale cijene skoro slične kao i kod nas
a bratislava je prelijepa
idi u Prag, tamo su cijene niže.. noćni život osrednji ali jeftino piće i taxi... žderačina je jeftinija nego kod nas i sa stotinjak eura si tamo tjedan dana bez frke
Bolje desnica nego prknenica!
i nije baš da si sa 100 eura car...kad si zadnji put bio...u pragu je postalo dosta skupo...u restoranu za 2 osobe nemreš ispod 250, 300 kuna jesti, piće je jeftinije, ali ne u klubovima, pive i sve ostalo je ista cijena kao i kod nas
Pa ne moras ici u restoran![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
ja ne znam u kojem ste vi Pragu bili ali prije dve godine kad sam išo, pivica se mogla nabavit za 1kn pol litre u dućanu, jeo i pio u pivnici za 10€ ... znam točno da sam imo sa sobom oko 200-300€ i da nisam spizdio više od 100
a sad ako netko jede u fensi restoranima onda naravno da to ne košta isto... baš kao i ovdje... u ćevapari se najedeš za 20 kn, u kebapari za 25 kn a u fensi restoranu za 250![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Onda super. Istina da je hrana jeftinija i piće isto, al mislila sam i na ostale troškove.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ne nisam rekao da je pljuga, noćni život je predobar
nego sma mislio pljuga sa cijenama - jeftnije nego kod nas
krivo sam se izrazio...
klubovi su mrak, žene su zgodne, sve je prva liga stvarno, i opičeniji su nego mi
tzukius nema pive od 1 kunu u dućanu više u Pragu, ne znam di si ti to gledao, ali ja sam bio ove godine i nisam vidio nigdje