evo ja se bas vratio iz gore pa da te informiram.
hostele imas svakakvih, i svakako ti je bolje rezervirati unaprijed preko neta.imas stranicu Hostels & Youth Hostels Worldwide - Online Bookings
pa tamo pogledaj.ja sam bio u 2 hostela , jedan je shelter city a drugi je bob's youth (tako nesto).ova dva su po meni najbolja jer jedino oni koliko sam vidio na netu ne mijenjaju cijene,nego je stalno ista (preko tjedna i preko vikenda).ovaj shelter ti je skroz u centru , ono skroz , red light je odma iza ugla i ima par coffeshopova u blizini ali minus je sto zatvara u 2 ujutro,tako da ako mislite ici vani ili se morate vratit rano ili morate ostat do 7 kada ponovo otvara.ja bi ti preporucio ovaj bob jer je po meni idealan.malo je dalje od centra ali je ekipa puo bolja nego u shelteru , i veeeeeliki plus je sto je pusenje (marice
dozvoljeno , dok u shelteru nije.sobe su vise manje ok , uredne ciste nije skupo sasvim ok.sto se tice coffeshopova ima ih nenormalno tako da ti sad idem neke izdvajat ....ne znam kakav ti je ukus jer ih ima svakakvih.od sminkerskih , hipijevskih , ovih onih....jedinu sto u vecini nema alkohola
sto se tice mjesta za izlaz ima dobrih klubova na ledsepleinu a i po red lightu ima solidnih barova.ako te jos nesto zanima reci.
e a kako idete gore?
pozdrav

LinkBack URL
About LinkBacks
)),ili koje zanimljivije mjesto za izlazak ? .....cuo sam od par frendova da se prica da ce se u Amsterdamu ukinuti CoffeShopovi,to se nece uskoro (po meni nadam se NIKADA) dogodit,jel tako?..jer u Amsterdam idem prvenstveno radi zabave
...ipak ce to biti moj godisnji odmor 

Odgovori sa citatom
,tako da ako mislite ici vani ili se morate vratit rano ili morate ostat do 7 kada ponovo otvara.ja bi ti preporucio ovaj bob jer je po meni idealan.malo je dalje od centra ali je ekipa puo bolja nego u shelteru , i veeeeeliki plus je sto je pusenje (marice
dozvoljeno , dok u shelteru nije.sobe su vise manje ok , uredne ciste nije skupo sasvim ok.sto se tice coffeshopova ima ih nenormalno tako da ti sad idem neke izdvajat ....ne znam kakav ti je ukus jer ih ima svakakvih.od sminkerskih , hipijevskih , ovih onih....jedinu sto u vecini nema alkohola