Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Amsterdam - pomoc molim u Život i Stil forumu; Pozz ljudi! Odlucio sam da u 8mj idem u amsterdam (sa drustvom). Idemo solo (bez agencije) pa bih vas ZAMOLIO ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-06-08, 17:38   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 3
kkarlo se izdvaja iz mase
Amsterdam - pomoc molim

Pozz ljudi!

Odlucio sam da u 8mj idem u amsterdam (sa drustvom). Idemo solo (bez agencije) pa bih vas ZAMOLIO za bilo kakav info o Amsterdamu...

Planiram biti u nekom hostelu (/ima) samo da imam negdje za prespavat. Da li imate koji prijedlog hostela u kojem ste se vi nalazili i za koji kazete da je ok? Kolike su cijene nocenja u hostelu? Da li je potrebno ranije se rezervirat u hostelu ili se to isto tako moze srediti kad se stigne u amsterdam (i sta je po vama bolje i sigurnije)?.....Da li vam je koji CoffeShop ostao u posebno lijepom sjecanju (koliko moze ostati u sjecanju lol )),ili koje zanimljivije mjesto za izlazak ? .....cuo sam od par frendova da se prica da ce se u Amsterdamu ukinuti CoffeShopovi,to se nece uskoro (po meni nadam se NIKADA) dogodit,jel tako?..jer u Amsterdam idem prvenstveno radi zabave ...ipak ce to biti moj godisnji odmor

Sry ljudi zbog toliko pitanjca,ali zelim u Amsterdam doci sta informiraniji mogu pa da vrijeme provedeno u Amsterdamu iskoristim na naj kvalitetniji nacin

Hvala hvala hvala unaprijed
kkarlo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 17:23   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-08-07
Godina: 24
Poruka: 20
cistac777 se izdvaja iz mase
Re: Amsterdam - pomoc molim

evo ja se bas vratio iz gore pa da te informiram.
hostele imas svakakvih, i svakako ti je bolje rezervirati unaprijed preko neta.imas stranicu Hostels & Youth Hostels Worldwide - Online Bookings
pa tamo pogledaj.ja sam bio u 2 hostela , jedan je shelter city a drugi je bob's youth (tako nesto).ova dva su po meni najbolja jer jedino oni koliko sam vidio na netu ne mijenjaju cijene,nego je stalno ista (preko tjedna i preko vikenda).ovaj shelter ti je skroz u centru , ono skroz , red light je odma iza ugla i ima par coffeshopova u blizini ali minus je sto zatvara u 2 ujutro,tako da ako mislite ici vani ili se morate vratit rano ili morate ostat do 7 kada ponovo otvara.ja bi ti preporucio ovaj bob jer je po meni idealan.malo je dalje od centra ali je ekipa puo bolja nego u shelteru , i veeeeeliki plus je sto je pusenje (marice dozvoljeno , dok u shelteru nije.sobe su vise manje ok , uredne ciste nije skupo sasvim ok.sto se tice coffeshopova ima ih nenormalno tako da ti sad idem neke izdvajat ....ne znam kakav ti je ukus jer ih ima svakakvih.od sminkerskih , hipijevskih , ovih onih....jedinu sto u vecini nema alkoholasto se tice mjesta za izlaz ima dobrih klubova na ledsepleinu a i po red lightu ima solidnih barova.ako te jos nesto zanima reci.
e a kako idete gore?
pozdrav
cistac777 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 20:40   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Nizozemska - amsterdam
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 21:49   #4 (permalink)
Starter

tx ljudi.
vec mi je ovo full pomoglo,a sad mislim i mislim sta da pitam (kad napokon dobio priliku da cujem nekog tko je bio gore ,ali nista da se sjetim hehe. Glavno da kazes da ima coffe shopova sta mi je naj vaznije,pa da se veselim hehe.
Planiram ici vlakom (interel kartom),cijena je nepunih 1200kn a vrijedi 10dana,sta mi je potpuno ok.Znaci,biti cu na godisnjem 2tj pa cu imat slobodnog vremena a to mi izgleda kao naj jeftiniji prijevoz..Gledao sam svakakve aviončiće ali nigdje vise nema za pocetak 8mj ispod 2600kn (ili sam mozda negdje previdio koju avionkompaniju)..?kako si ti putovao?Znaci,bilo ti je super ? Daj mi reci sta se tice prehrane,cijene su dosta vise nego kod nas?Imas,mozda,neko lose iskustvo iz amsterdama pa da me mozes upozorit na to?

Hvala unaprijed
kkarlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 11:34   #5 (permalink)
Starter

ja sam ti isto isao interrailom i meni je ta karta super , samo ti je malo bzvz ici samo u amsterdam kad mozes po cijeloj europi.a cijene su ti vise nego kod nas , i to dosta , po centru pogotovo.nekih losih iskustava nisan imao jedino je kisilo cijelo vrijeme dok sam bio gore.e a koliko mislis ostat i koliko love nosis?
cistac777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 21:44   #6 (permalink)
Starter

Icu cu 3.8. i ostat cu 6 nocenja.Bas sam zelio pitati za savjet oko para...Sta je pametnije?Podignut pare kod nas i razmjenit u eure pa gore normalno onda sve placati,ili da uzmem nekih 150eura kod sebe a ostalo da si uzimam gore preko kartice?Kako si ti rjesio to pitanje?Gledao sam ovaj hostelic Bob's youth i cini mi se kao dobra solucija.Daj mi pls reci jos nesto..Zovem vec 1tj u zg za medjunarodni promet da dobijem info za tu interrail kartu pa nikako da ih dobijem (vjeruj mi,to nazivanje me vec izludjuje)..Kako funkcionira ta interrail karta?Kazes kad planiras ici na put,oni ti stave datum i od tog vremena ti karta vrijedi 10dana (jer sam cuo da toliko traje),ili kako?Interrail kartu mogu kupit samo u zg-u(inace,iz Varazdina sam)?
kkarlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 21:58   #7 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,434
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Hrana je u Amsterdamu izuzetno skupa, tj. u cijeloj Nizozemskoj. Imaš njihov fast food lanac zvan FEBO, gdje ej hrana jeftina, al ako možeš izdržati tu masnoću i to smeće, onda je to najjeftinija varijanta. Ja sam bila tamo pred mjesec dana, probala sam pojesti nešto u Febou, i stvarno je loše kvalitete. A sve ti se nalazi kao u malim ladicama na zidu, gdje vidiš hranu i ubaciš kovanice, i onda si uzmeš to iz ladice.

To ti ovako izgleda:

http://www.febodelekkerste.nl/catalog/

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-08, 16:20   #8 (permalink)
Starter

ej.a znan e i mene je to izludjivalo.nikad ih nema na tom prokletom telefonu.karta ti funkcionira 1o dana.i u tih 10 dana imas pravo na 5 putovanja.jedno putovanje ti se racuna kao jedan dan.a ako polazis iza 7 sati navecer ne racuna ti se taj datum nego sutrasnji , razumis.ja sam svu lovu bio ponio sa sobom jer ako dizes gore iz bankomata onda ti odbia proviziju.bob ti ej ludilo.aj tamo neces pozalit
cistac777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-08, 13:31   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-10-08
Poruka: 24
Baloon se izdvaja iz mase

nema vise prodaje gljivica:(
Baloon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114