| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Amsterdam -Prag u Život i Stil forumu; Ljudi da vidimo tko je ovdje uzivao u carima Nizozemskog Amsterdama. Danas idem u Prag jeli bio ko gore kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-07 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Ljudi da vidimo tko je ovdje uzivao u carima Nizozemskog Amsterdama. Danas idem u Prag jeli bio ko gore kako je tamo? Amsterdam morate posjetiti, to je raj na zemlji...
__________________ Why drink and drive when You can smoke and fly?! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amsterdam -Prag Bio i ja u Pragu...bili smo u nekom hotelu,hrana užas a soba još gora Svejedno nam je bilo dobro,bio sam u tom disku sa pet katova a najžešče kad ti navečer u gradu prostitutke počnu upadat đigi đigi faki faki ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Amsterdam -Prag evo ja se jucer vratio iz praga... recimo da se sjecam pa dosta tog...al kroz maglustinu pivo je jebeno jeftino(al samo u rijetkim bircuzima),kurve su 2000 kruna, skoro nitko ne zna engleski,u hotelu je hrana i vise nego odvratna,bilo je jako malo hrvata u nasem hotelu,sve sami srbi,a pantomimicari i prosjaci su legende(upoznali se sa par...)... ugl svakako za otic... ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Amsterdam -Prag ja sam bio u Pragu i hrana u hotelu je katafakingstrofa, hvala bogu što postoji mcdonalds kurve ulijeću ko pijane kravetine,navlačete te za rukav... još bi potrošio koju da je dobra ali to su same ciganke,FUJ uglavnom Prag je cuga i roba nije skupa ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: amsterdam, marijuana, prag, rasta, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:54.

pa dosta tog...al kroz maglustinu

ali to su same ciganke,FUJ