| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Amsterdam -Prag u Život i Stil forumu; Moj je život Amsterdam pušim travu svaki dan!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Član | Re: Amsterdam -Prag Bio sam nedavno u Amsterdamu dva dana. Bilo je predobro, ali nisam uživao u onom što samo Amsterdam nudi. Ja sam protiv konzumacije bilo kakvih droga, pa i trave , a za kurvanje treba i para, i gadi mi se to poprilično... Ali svakako se isplati vidit kako sve to izgleda i funkionira...
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter | Re: Amsterdam -Prag Bila sam prosle godine na maturalcu u Amsterdamu... a sta da kazem, grad za pamcenje... red light district-he he, nemres vjerovat da je to stvarno... samo kaj su me biciklisti zivcirali... par put su me skoro odnesli, idioti neznaju kociti... uglavnom, bilo je ludo i nezaboravno!!!
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Amsterdam -Prag bio i bilo mi 'ebeno.. kaj se tiće onog kaj me zanimalo ![]() a i grad, zgrade, kanali i sve to.. veri najs kaj se tiče biciklista... nisam doživio ništa naročito negativno... pa ak imaju svoje staze a ljudi, obično neuki turisti ih ne poštuju.. neka, gazi aahhahaha gazi ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Amsterdam -Prag Ja sam prošlo lito bila mjesec i pol dana u Nizozemskoj, tj. u Amerrsfortu, a to e nekih 30km od Amsterdama... Bila san u Amsterdamu nekih 5 puta, i grad je predivan... Može se ludo zabavit... I nzn jeste posjetili "Madame tussaud", predobro e... |
| | |
![]() |
| Tagovi: amsterdam, marijuana, prag, rasta, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:12.

, a za kurvanje treba i para, i gadi mi se to poprilično... Ali svakako se isplati vidit kako sve to izgleda i funkionira...