Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Amsterdam -Prag u Život i Stil forumu; ako ikad zavrsim u amsterdamu nema me vise,gotov sam u pragu sam bia,i zamalo osta tamo,prag je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 19:16   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat
Re: Amsterdam -Prag

ako ikad zavrsim u amsterdamu nema me vise,gotov sam
u pragu sam bia,i zamalo osta tamo,prag je zakon !
u fleku kaficu di je osnovan hajduk,morali su me izvlacit iz njega,jer sam se zaljubia u njihov gulaš,crnu pivu i beherovku
steta jedina sta su konobarice bile neke starije babe,al dobro to se nadoknadilo u disku i striptiz barovima
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 17:26   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 434
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

amsterdam je fenomenalan.. na svakom uglu te zapljusne miris trave
+odi odi, prije nego ukinu red district!!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 18:17   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 39
sara_181 se izdvaja iz mase

evo ja sam sada trenutno u pragu..tu sam stalno..po mjesec dana..jer mi je stari tu radi..ma tu je super doc na odmor..al nebi zivjela ovdje..sto se tice kurvi...ma..ja ih bas i ne vidim..meni su sve cehinje kurve..iskreno...savakom se daju..al ti prosjaci..ajme..ubi boze..svaki put kad prolazim pukla bi ih nogom u glavu....
sara_181 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 23:21   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-06-08
Poruka: 5
frecklesy se izdvaja iz mase

Idem u Prag za par dana, može preporuka?
Di izaći?
frecklesy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 14:38   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,734
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

stari moj, di god da izađeš u Pragu bit će ti dobro
al imaš 'Music hall'- disko na 4 kata sa različitom glazbom na svakom, tamo je dobro iako izgleda kao rupa

i da, obavezno odi u sex-muzej, taman je na putu do music hall-a

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 13:32   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 28
Poruka: 1
janah se izdvaja iz mase

Jedino nemoj u taj disco otić, tipično mjesto koje je jedino super Hrvatima i nekim drugim turistima (i onda još tvrde da je to najbolji klub u gradu a vidjeli su ih ukupno dva). Nitko drugi tamo ne ide (ni Balkanci koji žive u Pragu). Odi u Radost ili u Popocafepetl.
Nesretna, ne znam otkuda si izmislila to ime "music hall"

Zadnji Uredio janah : 18-06-08 u 13:40.
janah je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 14:03   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 178
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo

pitanje... upravo danas sam frenda sreo koji je u pragu bio kaže da je sve užasno skupo ko k.. na maturalac idemo tamo pa me zanima ako netko zna, jer su nam inače rekli da je baš suprotno.. piva bagatele itd.
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 15:41   #28 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,671
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: janah Pogledaj Poruke
Jedino nemoj u taj disco otić, tipično mjesto koje je jedino super Hrvatima i nekim drugim turistima (i onda još tvrde da je to najbolji klub u gradu a vidjeli su ih ukupno dva). Nitko drugi tamo ne ide (ni Balkanci koji žive u Pragu). Odi u Radost ili u Popocafepetl.
Nesretna, ne znam otkuda si izmislila to ime "music hall"
ili odi u duplex, lavku ili meccu

duplex i mecca meni najebeniji klubovi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 17:20   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,734
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

Citat:
Pravi autor: janah Pogledaj Poruke
/Nesretna, ne znam otkuda si izmislila to ime "music hall"
nisam izmislila, to piše na bočnoj strani zgrade kluba,vidiš sa Karlovog mosta kad ga prelaziš.
i da, nisam se mogla sjetiti kak se zove...Karlovy Lazne

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: amsterdam, marijuana, prag, rasta, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111