| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Amsterdam -Prag u Život i Stil forumu; ako ikad zavrsim u amsterdamu nema me vise,gotov sam u pragu sam bia,i zamalo osta tamo,prag je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amsterdam -Prag ako ikad zavrsim u amsterdamu nema me vise,gotov sam ![]() u pragu sam bia,i zamalo osta tamo,prag je zakon ! u fleku kaficu di je osnovan hajduk,morali su me izvlacit iz njega,jer sam se zaljubia u njihov gulaš,crnu pivu i beherovku ![]() steta jedina sta su konobarice bile neke starije babe,al dobro to se nadoknadilo u disku i striptiz barovima ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amsterdam -Prag amsterdam je fenomenalan.. na svakom uglu te zapljusne miris trave ![]() +odi odi, prije nego ukinu red district!!
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 39
![]() | Re: Amsterdam -Prag evo ja sam sada trenutno u pragu..tu sam stalno..po mjesec dana..jer mi je stari tu radi..ma tu je super doc na odmor..al nebi zivjela ovdje..sto se tice kurvi...ma..ja ih bas i ne vidim..meni su sve cehinje kurve..iskreno...savakom se daju..al ti prosjaci..ajme..ubi boze..svaki put kad prolazim pukla bi ih nogom u glavu.. .. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Amsterdam -Prag stari moj, di god da izađeš u Pragu bit će ti dobro ![]() al imaš 'Music hall'- disko na 4 kata sa različitom glazbom na svakom, tamo je dobro iako izgleda kao rupa ![]() i da, obavezno odi u sex-muzej, taman je na putu do music hall-a ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07 Godina: 28
Poruka: 1
![]() | Re: Amsterdam -Prag Jedino nemoj u taj disco otić, tipično mjesto koje je jedino super Hrvatima i nekim drugim turistima (i onda još tvrde da je to najbolji klub u gradu a vidjeli su ih ukupno dva). Nitko drugi tamo ne ide (ni Balkanci koji žive u Pragu). Odi u Radost ili u Popocafepetl. Nesretna, ne znam otkuda si izmislila to ime "music hall" ![]() Zadnji Uredio janah : 18-06-08 u 13:40. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Amsterdam -Prag pitanje... upravo danas sam frenda sreo koji je u pragu bio kaže da je sve užasno skupo ko k.. na maturalac idemo tamo pa me zanima ako netko zna, jer su nam inače rekli da je baš suprotno.. piva bagatele itd.
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Administrator | Re: Amsterdam -Prag Citat:
duplex i mecca meni najebeniji klubovi | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Amsterdam -Prag nisam izmislila, to piše na bočnoj strani zgrade kluba,vidiš sa Karlovog mosta kad ga prelaziš. i da, nisam se mogla sjetiti kak se zove...Karlovy Lazne ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
![]() |
| Tagovi: amsterdam, marijuana, prag, rasta, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:26.