| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Autoturist Graz u Život i Stil forumu; Ljudi moze pomoc ! Sutra u pola sest putujem za graz li sam zaboravio sto su mi rekli odakle se krece. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-02-07 Godina: 23
Poruka: 2
![]() | Autoturist Graz Ljudi moze pomoc ! Sutra u pola sest putujem za graz li sam zaboravio sto su mi rekli odakle se krece. Idem sa agencijom Autoturist. Moze pomoc ? Bilo bi super kad bi mi rekao netko tko je nedavno bio s njim. Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Autoturist Graz Kreće se ispred Lisinskog. Puno sreće. Oni su ti totalni shrot od agencije. Ja sam bila prije manje od mj dana i "zaboravili" su da im se pokvario bus ujutro, pa do pol 10 naveče bili su nesposobni poslati drugi. Ako ništa, barem vrate novac od karte. Ugodan shopping sa Autoturistom - agencijom koja će Vas iznejeriti ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.