| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi aviokompanije iskustva u Život i Stil forumu; drago pučanstvo, zanimaju me vaša iskustva s aviokompanijama prošle godine sam išao na floridu kod familije, letio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | aviokompanije iskustva drago pučanstvo, zanimaju me vaša iskustva s aviokompanijama prošle godine sam išao na floridu kod familije, letio sam s Zagreb-London(Croatia airlines)- orlando (British Airways) s Britishem sam bio izuzetno zadovoljan, prvo direktna je linija london-orlando-nema presjedanja, drugo na letu su dva obroka, dok je kod većine drugih kompanija samo jedan, posluga u avionu-izvanredna, on board entertainment- neznam kak je kod drugih kompanija, ali mislim da je British tu na vrhu, lagao bih da sad točne brojke iznosim, ali mislim da ima jedno 13 tv kanala i 11 radio- za svakog putnika posebno. A kaj mi je najvažnije kod putovanja jedna su od najvećih kompanija pa imam zbilja pouzdanja u sigurnost aviona i samog leta a cijena? prošle godine me povratna karta zagreb-london-orlando-london-zagreb došla 5,5 somova (15.5-15.6.) + 20 funti transfer autobusom Gatwick - Heatrow kad sam se vraćao e sad, druge godine idem opet na floridu i logično da mi je prvi izbor BA. ali kak uvijek volim probati nešto novo, zanimaju me vaša iskustva s kompanijama, kak ste zadovoljni s omjerom uloženo/dobiveno i tak... i da, jel zna neko jel ko kod nas prodaje virginove letove?
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: aviokompanije iskustva katastrofa!!!! british je shit...mrzim ih..3 godine sam letila s njima iz londona za zg...zbog collega...nedavno sam se vratila iz amerike, i isla s njima u ameriku..izgubili mi kofer, propao avion, spavala na klupi, letila preko budimpeste..38 sati na putu...nikad vise... najbolje kompanije SINGAPORE AIRLINES, KLM,SWISS AIR, LUFTHANSA---svaka cast AMERICAN AIRLINES...jednom al vrijedno ps. svi prekooceanski letovi imaju tv u avionu.pokusaj singapore air ako ces ikada letiti tamo...zaboravit ces smrdljivi i skuceni BA.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.