ne volim bicke, jbg
a i radim
ali zanimljiva ideja
Raspravljate o temi biciklom po europi, ljeto 2009, zainteresirani? :) u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Znaci ljeto 2009., bicikl, bisage, nesto stvari u istima..., nešto love u džepu, kaciga na glavi, puder u bickama i ...
ne volim bicke, jbg
a i radim
ali zanimljiva ideja
blago tebi
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
zapravo evo recimo da sam ja zainteresiran.... mogli bi se nesto dogovorit.
I krenem pa lijevo jaje izgubim negdje kod Amsterdama a desno negdje oko Barcelone.........![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
A koliko je to nesto love u dzepu? Krug je poprilcno velik,putovalo bi se danima, vecinom po zemljama EU, a tamo nije jeftino. Dakle trebalo bi kakve sponzore organizirati ili da na put ide "zlatna mladez" ,ali takvi se ne voze na biciklima. To nije put za obicne entuzijaste zeljne avanture.
Da li si ikada uopce bio na nekom vecem putu biciklom? Ja sam ove godine isao na more bicom ( Sisak-Senj) i bilo je jaaako jebeno za putovati Sto se mene tice ja bi se bez problema upustio u takvu avanturu, ali se bojm da ja nemam love za takav put.
Zadnji Uredio omahen : 30-11-08 u 00:46
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
hiroshi dobro razmisli pa bumo se dogovorili...
omahen.... kaj da ti velim, nisam iz zlatne mladezi, jedan sam od onih koji rade po godinu dana da bi skupio lovu za ovakve stvari, za ovak nekaj, konkretno oko 2 ili 3 soma jureka.... iliti eura. kaj se tice mog vozackog almanaha malo mi je glupo iznositi sve voznje sad, a ici bez ikakvog iskustva bi bilo malo blesavo kaj ne?ak bas oces u brojkama, vozim svaki vikend a nikad ne idem na voznju ispod 100km i uvijek biram brege
, bio sam ovo ljeto i na moru, Zagreb - Zadar u dva dana, islo bi i u jednom al nije bilo potrebe za pretjerivanjem a i isplatilo se prespavati u Slunju, poseban gušt na svoj način...
mementum vivere...
Super ideja, ali ja sam malo prelijen za pedalati. Aj' ja na skuteru, ti na biciklu.
Nego, jesi li se dogovorio s kim? (čisto, onako, zanima me.)
jos nis konkretno, eto to kaj vidis, svi bi i nitko nebi...
mementum vivere...