Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 14

biciklom po europi, ljeto 2009, zainteresirani? :)

Raspravljate o temi biciklom po europi, ljeto 2009, zainteresirani? :) u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Znaci ljeto 2009., bicikl, bisage, nesto stvari u istima..., nešto love u džepu, kaciga na glavi, puder u bickama i ...

Starter
    Datum registracije
    06-01-08
    Starost
    25
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

biciklom po europi, ljeto 2009, zainteresirani? :)

Znaci ljeto 2009., bicikl, bisage, nesto stvari u istima..., nešto love u džepu, kaciga na glavi, puder u bickama i mislim da sam previse u detaljima...
    Kaj god, nikad previse detalja... Uglavnom krug oko Europe; Zagreb - Ljubljana - Villach - Salzburg - Munchen - Nurnberg - Frankfurt - Amsterdam - Bruxelles - Lille - Amiens - Paris - Bordeaux - Bilbao - Madrid - Lisabon - Sevilla - Valencia - Barcelona - Marseille - Milano - Zagreb
    Ak ima neko jednako blesav, zeljan avanture i s dva mjeseca slobodnog vremena, nek se javi, a ostalo bumo zacas dogovorili...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Re: biciklom po europi, ljeto 2009, zainteresirani? :)

ne volim bicke, jbg

a i radim

ali zanimljiva ideja
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

blago tebi
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Sayrex
    Datum registracije
    23-07-07
    Starost
    20
    Poruka
    565
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sssik Pogledaj Poruke
    Znaci ljeto 2009., bicikl, bisage, nesto stvari u istima..., nešto love u džepu, kaciga na glavi, puder u bickama i mislim da sam previse u detaljima...
    Kaj god, nikad previse detalja... Uglavnom krug oko Europe; Zagreb - Ljubljana - Villach - Salzburg - Munchen - Nurnberg - Frankfurt - Amsterdam - Bruxelles - Lille - Amiens - Paris - Bordeaux - Bilbao - Madrid - Lisabon - Sevilla - Valencia - Barcelona - Marseille - Milano - Zagreb
    Ak ima neko jednako blesav, zeljan avanture i s dva mjeseca slobodnog vremena, nek se javi, a ostalo bumo zacas dogovorili...
    Ja bi vrlo rado, al još idem u školu pa neman odakle love, ako znaš kako da do lita brzo dobin lovu za put idem
    “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“

Starter
    Datum registracije
    29-11-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

zapravo evo recimo da sam ja zainteresiran.... mogli bi se nesto dogovorit.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

I krenem pa lijevo jaje izgubim negdje kod Amsterdama a desno negdje oko Barcelone.........

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

prof. Foruma Avatar od korisnika omahen
    Datum registracije
    06-08-05
    Starost
    44
    Poruka
    1,000
    Liked
    3 times

A koliko je to nesto love u dzepu? Krug je poprilcno velik,putovalo bi se danima, vecinom po zemljama EU, a tamo nije jeftino. Dakle trebalo bi kakve sponzore organizirati ili da na put ide "zlatna mladez" ,ali takvi se ne voze na biciklima. To nije put za obicne entuzijaste zeljne avanture.

Da li si ikada uopce bio na nekom vecem putu biciklom? Ja sam ove godine isao na more bicom ( Sisak-Senj) i bilo je jaaako jebeno za putovati Sto se mene tice ja bi se bez problema upustio u takvu avanturu, ali se bojm da ja nemam love za takav put.
    Zadnji Uredio omahen : 30-11-08 u 00:46
    NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.

Starter
    Datum registracije
    06-01-08
    Starost
    25
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

hiroshi dobro razmisli pa bumo se dogovorili...
    omahen.... kaj da ti velim, nisam iz zlatne mladezi, jedan sam od onih koji rade po godinu dana da bi skupio lovu za ovakve stvari, za ovak nekaj, konkretno oko 2 ili 3 soma jureka.... iliti eura. kaj se tice mog vozackog almanaha malo mi je glupo iznositi sve voznje sad, a ici bez ikakvog iskustva bi bilo malo blesavo kaj ne? ak bas oces u brojkama, vozim svaki vikend a nikad ne idem na voznju ispod 100km i uvijek biram brege , bio sam ovo ljeto i na moru, Zagreb - Zadar u dva dana, islo bi i u jednom al nije bilo potrebe za pretjerivanjem a i isplatilo se prespavati u Slunju, poseban gušt na svoj način...
    mementum vivere...

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Super ideja, ali ja sam malo prelijen za pedalati. Aj' ja na skuteru, ti na biciklu.

Nego, jesi li se dogovorio s kim? (čisto, onako, zanima me. )

Starter
    Datum registracije
    06-01-08
    Starost
    25
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

jos nis konkretno, eto to kaj vidis, svi bi i nitko nebi...
    mementum vivere...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku