| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Brzo izdavanje putovnice u ZG u Život i Stil forumu; Kako to ide procedura ako mi treba hitno pasport, gdje u ZG po to, šta treba ponest i koliko se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 185
![]() | Re: Brzo izdavanje putovnice u ZG može bit gotovo i u jednom danu, al moraš napisat to u molbi tj. dat neki valjani razlog zašto je hitno. -> ako imaš sreće sa službenikom. ako ne, e...
__________________ You only live twice |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 23
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Brzo izdavanje putovnice u ZG Hm...dali ima veze ako nisam nigdje prijavljen? I treba mi za čisto turistički put...pa šta je moguće da će me gnjavit radi izdavanja putovnice? Ne kužim...mogu ju dobit drugim putem, preko murje lokalne koji traje 15 dana... Ili i za to moram imat valjan razlog?
__________________ .keskin. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 359
![]() ![]() | Re: Brzo izdavanje putovnice u ZG Citat:
Ako uistinu nisi prijavljen nigdje ne idi na policiju jer ti ne gine kazna. To je krivicno djelo. Prijava boravka je obavezna. Sto se same putovnice tice..ovako : Trebala mi je za sina ( 22 mjseca) putovnica hitno. U firmi gdje radim napisali su mi pozurnicu...tj...naveli na komadu papira da idem na put neodgodiv i da vodim sina sa sobom. U utorak predao zahtjev u srijedu podignuo putovnicu u Zg. To je sve sto trebas napraviti. Pogotovo ako imas nekoga tko radi u "travel" centru..da ti da potvrdu da si kupio kartu za putovanje van drzave..i odmah dobivas putovnicu drugi dan.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
To se nikad ne provjeerava jer sam ja na taj nacin dignuo i za brata i za suprugu i djete... Bilo kakav papir na kojem pise da hitno moras na put i to je to
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 23
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Brzo izdavanje putovnice u ZG Super. Znači ja mogu to "poštanski" obavit? Ako pošaljem zahtjev u ZG i dođem po to kad je gotovo? Ili moram doć tamo i čekat? Sorry na pitanjima ali šta ću kad moram ![]()
__________________ .keskin. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Najbolje d anazoves Mup u Petrinjskoj i da se tamo na inforamcijama raspitas za sve. Lijepo objasni da ti je zurno i pitaj da li se to moze obaviti preko poste.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:39.

.keskin.