Cula za to, ali sumnjam da cu ikada to probati. Zanimljivo ako nista..
Raspravljate o temi Couchsurfing u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; http://studosfera.com/2009/03/28/couch-surfing/ Što mislite o ovakvom načinu putovanja i biste li se okušali u nečemu takvome? A možda već jeste, pa ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Cula za to, ali sumnjam da cu ikada to probati. Zanimljivo ako nista..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Po pricama prijatelja koji su se upustili u to sve je super i genijalno. Neki su na taj nacin upoznali ljude s kojima su ostali u super odnosima. Proslo ljeto sam razmisljao o tome, ali sam se odlucio za standarndo hosteliranje.
Ja ne priznam ništa bez 4 zvjezdice![]()
ovo je odlicno ako recimo putujete amerikom, pa hocete obici malo vise mjesta, a ne se dugo zadrzavati, predobra stvar...idem ovo ljeto bas u SAD na 4 mjeseca, pa kad budem malo putovao duz amerike, zasto ne, em cu ustedjeti, em cu upoznati nove ljude, steci prijateljstva..
Funkcionira. Izvrsno. Pogotovo što mi nedostaju putovanja, a nisam u prilici da putujem pa mi baš lijepo dođu priče gostiju koje primim. A ako je dobar profil, brzo shvatiš želiš li ugostiti tu osobu. Jedini je problem što je valjda više od 50 posto profila prepuno fraza. Takve ignoriram.
No najviše me kod couchsurfinga oduševljava što mi većina gostiju opere suđe i skuha nešto. :-)