Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Couchsurfing

Raspravljate o temi Couchsurfing u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; http://studosfera.com/2009/03/28/couch-surfing/ Što mislite o ovakvom načinu putovanja i biste li se okušali u nečemu takvome? A možda već jeste, pa ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Couchsurfing

http://studosfera.com/2009/03/28/couch-surfing/

Što mislite o ovakvom načinu putovanja i biste li se okušali u nečemu takvome?
    A možda već jeste, pa podijelite svoja iskustva sa nama.

Ja bih volejla to probati, i zvuči mi jako zanimljivo, no mislim da će kod mene sve ostati na želji.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Re: Cochsurfing

Cula za to, ali sumnjam da cu ikada to probati. Zanimljivo ako nista..
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Po pricama prijatelja koji su se upustili u to sve je super i genijalno. Neki su na taj nacin upoznali ljude s kojima su ostali u super odnosima. Proslo ljeto sam razmisljao o tome, ali sam se odlucio za standarndo hosteliranje.

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

Ja ne priznam ništa bez 4 zvjezdice

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: Bety Blue Pogledaj Poruke
    Ja ne priznam ništa bez 4 zvjezdice
    Svatko putuje kako želi, ali za ljude koji ne žele plaćati masnu lovu za smještaj, ovo je izvrsna mogućnost.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Starter
    Datum registracije
    30-03-07
    Poruka
    34
    Liked
    0 times

Re: Couchsurfing

ovo je odlicno ako recimo putujete amerikom, pa hocete obici malo vise mjesta, a ne se dugo zadrzavati, predobra stvar...idem ovo ljeto bas u SAD na 4 mjeseca, pa kad budem malo putovao duz amerike, zasto ne, em cu ustedjeti, em cu upoznati nove ljude, steci prijateljstva..

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: sheggy Pogledaj Poruke
    ovo je odlicno ako recimo putujete amerikom, pa hocete obici malo vise mjesta, a ne se dugo zadrzavati, predobra stvar...idem ovo ljeto bas u SAD na 4 mjeseca, pa kad budem malo putovao duz amerike, zasto ne, em cu ustedjeti, em cu upoznati nove ljude, steci prijateljstva..
    I kad se vratiš, javi nam iskustva , jer ja slijedeće god planiram isto na proputovanje kroz SAD

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Citat Pravi autor: sheggy Pogledaj Poruke
    zakon, pretpostavljam da ides na jedan od ccusa programa..genijalna stvar, ja sam lani bio na jednom i vrhunsko iskustvo. nazalost ove godine se nisam mogao vratiti zbog obaveza, ali nadam se opet cetveromjesecnom izletu dogodine

Starter
    Datum registracije
    25-07-09
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Funkcionira. Izvrsno. Pogotovo što mi nedostaju putovanja, a nisam u prilici da putujem pa mi baš lijepo dođu priče gostiju koje primim. A ako je dobar profil, brzo shvatiš želiš li ugostiti tu osobu. Jedini je problem što je valjda više od 50 posto profila prepuno fraza. Takve ignoriram.

No najviše me kod couchsurfinga oduševljava što mi većina gostiju opere suđe i skuha nešto. :-)

Lajkaj nas na Facebooku