Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi crna gora u Život i Stil forumu; jel bio tko u crnoj gori na moru i kakve su plaže, cijene, ponude i sve ostalo......

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-07, 14:30   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
crna gora

jel bio tko u crnoj gori na moru i kakve su plaže, cijene, ponude i sve ostalo...
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 19:38   #2 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dije musper???

Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
Dije musper??? se izdvaja iz mase
Re: crna gora

Pa mislim da ti je Budva dobra sto se tice izlazaka....vjerovatno ti je sve jeftino...i pripremi se za puno siptara(bar su mi tako rekli srbi),i mozda na negostoprimstvo-otkad su se osamostalili katastrofa se ponasaju prema strancima(isto rekli srbi)...al uglavno bit ce ti zabavno
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 19:40   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 27
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: Dije musper??? Pogledaj Poruke
Pa mislim da ti je Budva dobra sto se tice izlazaka....vjerovatno ti je sve jeftino...i pripremi se za puno siptara(bar su mi tako rekli srbi),i mozda na negostoprimstvo-otkad su se osamostalili katastrofa se ponasaju prema strancima(isto rekli srbi)...al uglavno bit ce ti zabavno
Ne vjeruj Srbima ništa. A je, Budva je naj!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 00:12   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Dije musper??? Pogledaj Poruke
Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ne vjeruj Srbima ništa. A je, Budva je naj!
Pa mislim da se katastrofalno ponašaju prema Srbima.
Crna Gora je jako jeftina, ali ništa ni ne nudi.
Riskiraš da provedeš cijeli dan bez vode, da se nemaš gdje otuširati.
Dobiti sobu s klimom je naučna fantastika.
Za mene ne prihvatljivi higijenski uvjeti, pa tko je prema takvim stvarima tolerantan biti će mu super.
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 00:13   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Znači put u Crnu goru - pustolovni turizam.

Nego, Abramovič oće uložiti neke velike pare u CG očito ima potencijala...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 00:20   #6 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa daleko od tog da nema potencijala.
Zemljište je 10 puta jeftinije nego u Hrvatskoj.
Postoji dio zahtjevnijih gostiju koji prirodno gravitira ovoj srednjevjekovnoj kneževini.
Jedino ekskluzivnije mjesto je Sveti Stefan.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 08:41   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,359
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Pa daleko od tog da nema potencijala.
Zemljište je 10 puta jeftinije nego u Hrvatskoj.
Postoji dio zahtjevnijih gostiju koji prirodno gravitira ovoj srednjevjekovnoj kneževini.

Pa i za Svetog Stefana kažu da nije uloženo brdo godina te da ima puno starih objekata kojima pod hitno treba renoviranje...
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 02:30   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Ja sam do pre 4 godine letovala u Crnoj Gori. I mogu reći da je Maslow u pravu što se tiče vode-moraš da sediš u sobi da bi je navatao! A i plaže su dobre i čiste jedino ujutru a u popodnevnim časovima je haos. E sad, ima manjih plažica gde je voda uvek čista,zavisi gde si.
Star 11-08-07, 13:58   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,557
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:

to misto je prva liga,prelipo je
cijene u skladu s tim,možeš ručati i napiti se za 100 kn di god oćeš
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 00:49   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,628
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Citat:
Crna Gora je jako jeftina, ali ništa ni ne nudi.
Riskiraš da provedeš cijeli dan bez vode, da se nemaš gdje otuširati.
Dobiti sobu s klimom je naučna fantastika.
Za mene ne prihvatljivi higijenski uvjeti, pa tko je prema takvim stvarima tolerantan biti će mu super.
Nije ni jeftina koliko nema sta ponuditi.... Nisam letovala tamo vec nekoliko godina, a od mesta u kojima sam tamo bila, jedino bi Budva mogla da prodje, a to sa vodom me je izludelo jedne godine u Sutomoru, pa sam rekla vishe necu tamo sve da mi dzabe daju...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crna gora

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103