| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi crna gora u Život i Stil forumu; jel bio tko u crnoj gori na moru i kakve su plaže, cijene, ponude i sve ostalo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: crna gora Pa mislim da ti je Budva dobra sto se tice izlazaka....vjerovatno ti je sve jeftino...i pripremi se za puno siptara(bar su mi tako rekli srbi),i mozda na negostoprimstvo-otkad su se osamostalili katastrofa se ponasaju prema strancima(isto rekli srbi)...al uglavno bit ce ti zabavno ![]()
__________________ Fa fa la si mi ti fala ti |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: crna gora Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: crna gora Citat:
Crna Gora je jako jeftina, ali ništa ni ne nudi. Riskiraš da provedeš cijeli dan bez vode, da se nemaš gdje otuširati. Dobiti sobu s klimom je naučna fantastika. Za mene ne prihvatljivi higijenski uvjeti, pa tko je prema takvim stvarima tolerantan biti će mu super.
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crna gora Znači put u Crnu goru - pustolovni turizam. Nego, Abramovič oće uložiti neke velike pare u CG očito ima potencijala...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Nježni predator | Re: crna gora Pa daleko od tog da nema potencijala. Zemljište je 10 puta jeftinije nego u Hrvatskoj. Postoji dio zahtjevnijih gostiju koji prirodno gravitira ovoj srednjevjekovnoj kneževini. Jedino ekskluzivnije mjesto je Sveti Stefan.
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crna gora Citat:
Pa i za Svetog Stefana kažu da nije uloženo brdo godina te da ima puno starih objekata kojima pod hitno treba renoviranje...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: crna gora Ja sam do pre 4 godine letovala u Crnoj Gori. I mogu reći da je Maslow u pravu što se tiče vode-moraš da sediš u sobi da bi je navatao! A i plaže su dobre i čiste jedino ujutru a u popodnevnim časovima je haos. E sad, ima manjih plažica gde je voda uvek čista,zavisi gde si.
__________________ ♥ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crna gora Nije ni jeftina koliko nema sta ponuditi.... Nisam letovala tamo vec nekoliko godina, a od mesta u kojima sam tamo bila, jedino bi Budva mogla da prodje, a to sa vodom me je izludelo jedne godine u Sutomoru, pa sam rekla vishe necu tamo sve da mi dzabe daju...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: crna gora |
« Novi Sad
|
Australija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

Svi smo mi MASS SARR