Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345
Pokazujem rezultate 41 do 46 od 46

Croportal na Put oko Svijeta

Raspravljate o temi Croportal na Put oko Svijeta u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; ide da al o dosta tih malih gradića ni nema nekih informacija pa sam uzeo susjedne gradiće koje su blizu ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika Snjesko Bijelic
    Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

Re: Croportal na Put oko Svijeta

ide da al o dosta tih malih gradića ni nema nekih informacija pa sam uzeo susjedne gradiće koje su blizu njih,al dobro ajd sad samo po cesti idem sad

al pogledaj gračac i skradin idu uz cestu
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Preskočio si Split, sve Kaštele, sve otoke, dalje da ne nabrajam.......

Prati kartu, vidi di o kojem gradu sam zadnje pisao i nastavi prvi susjedni.....

Ako oćeš ćemo se podijelit pa da na nešto liči.....

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

može
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Aj poslat ću ti na PM 2 mjesta o kojima ćeš pisat......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

može nema beda

Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

Lokvičići

Lokvičići, općina u Hrvatskoj u Splitsko-dalmatinskoj županiji u blizini Imotskog. Lokvičići svoje ime dobivaju po plemenu Lokvičić, sastoje se od nekoliko sela i više zaselaka među kojima treba spomenuti Berinovac, Kljenovac, Poboj, Lokvičići, Dolića Draga Donja i Dolića Draga Gornja. Smješteni između Biokova i Zavelima sa svojim brežuljcima i pašnjacima Lokvičići su iz starih vremena bili privlačni za život ljudi, što potvrđuju i brojni povijesni ostaci: stečci iz 12 stoljeća i rimska cesta. U blizini se nalaze jezera Mamića jezero (Lokvičićko jezero), Knezovića jezero, i Galipovac.

Zemljopis
    Lokvičići se nalaze na visini od 600-700 m. i pod utjecajem su submediteranske i planinske klime zbog čega obližnji Imotski ima čak 2 puta topliju klimu.

Spomenici i znamenitosti
    stećci na Berinovcu
    crkva sv.Ante
    crkva Krista Kralja

baš i nisam našo neš slika

Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345

Lajkaj nas na Facebooku