| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Croportal na Put oko Svijeta u Život i Stil forumu; ide da al o dosta tih malih gradića ni nema nekih informacija pa sam uzeo susjedne gradiće koje su blizu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Croportal na Put oko Svijeta ide da al o dosta tih malih gradića ni nema nekih informacija pa sam uzeo susjedne gradiće koje su blizu njih,al dobro ajd sad samo po cesti idem sad ![]() al pogledaj gračac i skradin idu uz cestu ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal na Put oko Svijeta Preskočio si Split, sve Kaštele, sve otoke, dalje da ne nabrajam....... Prati kartu, vidi di o kojem gradu sam zadnje pisao i nastavi prvi susjedni..... Ako oćeš ćemo se podijelit pa da na nešto liči.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #46 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Croportal na Put oko Svijeta Lokvičići Lokvičići, općina u Hrvatskoj u Splitsko-dalmatinskoj županiji u blizini Imotskog. Lokvičići svoje ime dobivaju po plemenu Lokvičić, sastoje se od nekoliko sela i više zaselaka među kojima treba spomenuti Berinovac, Kljenovac, Poboj, Lokvičići, Dolića Draga Donja i Dolića Draga Gornja. Smješteni između Biokova i Zavelima sa svojim brežuljcima i pašnjacima Lokvičići su iz starih vremena bili privlačni za život ljudi, što potvrđuju i brojni povijesni ostaci: stečci iz 12 stoljeća i rimska cesta. U blizini se nalaze jezera Mamića jezero (Lokvičićko jezero), Knezovića jezero, i Galipovac. Zemljopis Lokvičići se nalaze na visini od 600-700 m. i pod utjecajem su submediteranske i planinske klime zbog čega obližnji Imotski ima čak 2 puta topliju klimu. Spomenici i znamenitosti stećci na Berinovcu crkva sv.Ante crkva Krista Kralja baš i nisam našo neš slika ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, put, svijet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:40.