Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Disneyland, Pariz u Život i Stil forumu; Tko god je bio zna, a tko bude išao neka zna da se to ne može obići u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-12-06, 20:07   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-12-06
Poruka: 8
Moore se izdvaja iz mase
Disneyland, Pariz

Tko god je bio zna, a tko bude išao neka zna da se to ne može obići u jednom poslijepodnevu, kako se to dogodilo meni, budući da sam išla sa srednjom. Mogla je biti i bolja organizacija. Bilo je to davne 1998. iako se meni čini kao jučer Uglavnom, dobiješ veeliku kartu da se znaš snaći po "gradu", još pogotovo ako si uvijek tako ekstra kao ja pa odlučiš da ti drugi idu na živce i da sve želiš obići sam, onda ona dobro dođe Dovoljno je zabavno da SAM odeš. Stvarno je fascinantno. Neke stvari poželiš obići još jednom, ali uvijek zbog tog vremena ... Ispred svake, nazovimo atrakcije, vožnje itd. imaš duuugačak red od otprilike sto ljudi koji u koloni čekaju, a stave ti lijepo i ploču na kojoj piše 60 min ili recimo 90 min, što znači da se na red upravo toliko čeka. Strašno, ali isplati se. Bar onima koji su još djeca u duši. Zabava za sve generacije, ja bih rekla.
Nisam stavila ništ slika jer ih moram prvo skenirati (onda nisam ni znala šta je digitalac ) Eto... Tko poželi, neće požalit...
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 13:46   #2 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Disneyland, Pariz

bio sam 2004 godine...nesto strasno dobro... doduse, ja sam bio van sezone kad nije bilo tolike guzve jer sam zivio i radio u Parizu pa sam mogao birati vrijeme kad da ga posjetim...par stvari kao npr. roller-coaster od Star Treka sam 3 puta obisao a i ostala dva takodjer
sve u svemu za

ali treba obici i drugi zabavni park Asterix, takodjer u okolici Pariza...savrsen je cak u nekim segmentima i puno bolji od Euro Disneland-a
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 14:17   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

i ja sam bila hmmm... mislim da je to bilo 2001 i bilo je superička!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:18   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 28
mramor se izdvaja iz mase

u hong kongu je bolji
mramor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 01:29   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-04-08
Poruka: 18
slavoncica se izdvaja iz mase

Da tamo je zaista lijepo, za djecu i one koji su u dusi jos uvijek djeca dusu dalo.Prekrasno je, ali guzve ubijaju.Toliki redovi i cekanje za sve atrakcije!Strava!Ako zelite nesto pojesti ili popiti cesto morate stojecki ili stajati pored necijeg stola i dobro paziti kad netko od njih ustaje i brzo zauzeti mjesto.Uzas.Uz to u cijelom tom gradu je zabranjeno pusiti.Nema ni jednog restorana ili kafica u kojem smijete pusiti isto tako u hotelima.Cijenama ubijaju.Eto toliko.
slavoncica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: disneyland, pariz

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103