| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Disneyland, Pariz u Život i Stil forumu; Tko god je bio zna, a tko bude išao neka zna da se to ne može obići u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 8
![]() | Disneyland, Pariz Tko god je bio zna, a tko bude išao neka zna da se to ne može obići u jednom poslijepodnevu, kako se to dogodilo meni, budući da sam išla sa srednjom. Mogla je biti i bolja organizacija. Bilo je to davne 1998. iako se meni čini kao jučer Uglavnom, dobiješ veeliku kartu da se znaš snaći po "gradu", još pogotovo ako si uvijek tako ekstra kao ja pa odlučiš da ti drugi idu na živce i da sve želiš obići sam, onda ona dobro dođe Dovoljno je zabavno da SAM odeš. Stvarno je fascinantno. Neke stvari poželiš obići još jednom, ali uvijek zbog tog vremena ... Ispred svake, nazovimo atrakcije, vožnje itd. imaš duuugačak red od otprilike sto ljudi koji u koloni čekaju, a stave ti lijepo i ploču na kojoj piše 60 min ili recimo 90 min, što znači da se na red upravo toliko čeka. Strašno, ali isplati se. Bar onima koji su još djeca u duši. Zabava za sve generacije, ja bih rekla. Nisam stavila ništ slika jer ih moram prvo skenirati (onda nisam ni znala šta je digitalac ) Eto... Tko poželi, neće požalit...
__________________ Sve je relativno a samo jedna stvar je apsolutna - da je sve relativno. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Disneyland, Pariz bio sam 2004 godine...nesto strasno dobro... doduse, ja sam bio van sezone kad nije bilo tolike guzve jer sam zivio i radio u Parizu pa sam mogao birati vrijeme kad da ga posjetim...par stvari kao npr. roller-coaster od Star Treka sam 3 puta obisao a i ostala dva takodjer sve u svemu za ali treba obici i drugi zabavni park Asterix, takodjer u okolici Pariza...savrsen je cak u nekim segmentima i puno bolji od Euro Disneland-a |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Disneyland, Pariz i ja sam bila hmmm... mislim da je to bilo 2001 i bilo je superička!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Slavonija
Poruka: 18
![]() | Re: Disneyland, Pariz Da tamo je zaista lijepo, za djecu i one koji su u dusi jos uvijek djeca dusu dalo.Prekrasno je, ali guzve ubijaju.Toliki redovi i cekanje za sve atrakcije!Strava!Ako zelite nesto pojesti ili popiti cesto morate stojecki ili stajati pored necijeg stola i dobro paziti kad netko od njih ustaje i brzo zauzeti mjesto.Uzas.Uz to u cijelom tom gradu je zabranjeno pusiti.Nema ni jednog restorana ili kafica u kojem smijete pusiti isto tako u hotelima.Cijenama ubijaju.Eto toliko. |
| | |
![]() |
| Tagovi: disneyland, pariz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

Uglavnom, dobiješ veeliku kartu da se znaš snaći po "gradu", još pogotovo ako si uvijek tako ekstra kao ja pa odlučiš da ti drugi idu na živce i da sve želiš obići sam, onda ona dobro dođe
... Ispred svake, nazovimo atrakcije, vožnje itd. imaš duuugačak red od otprilike sto ljudi koji u koloni čekaju, a stave ti lijepo i ploču na kojoj piše 60 min ili recimo 90 min, što znači da se na red upravo toliko čeka. Strašno, ali isplati se. Bar onima koji su još djeca u duši. Zabava za sve generacije, ja bih rekla.
) Eto... Tko poželi, neće požalit...