Ovako, jedan od životnih snova mi je putovati zrakoplovom i sada sam napokon u prilici to ostvariti pa razmišljam o tome da odem iz Zagreba u Dubrovnik na 1 dan, dakle u jednom danu dolazim i odlazim, eventualno bi u obzir došla 2 dana. Zanima me kako najpovoljnije mogu to i ostvariti, malo sam proučavao Croatia Airlines ali mi se čini dosta skupo, znam da postoje niskotarifne aviokompanije. E sad mene zanima, dali ikako mogu putem druge kompanije proći jeftinije, šta smijem unosit u avion a šta ne, ako bih ostao u Dubrovniku 1 dan gdje da prenoćim, jel postoji povratna karta, znači kupim ju i vrijedi mi i za tamo i za nazad, uglavnom da ne duljim, APSOLUTNO se ne razumijem u te stvari niti sam igdje putovao(osim Mađarske prije ohoho godina), molio bih da mi netko objasni sve te stvari. Nadam se da razumijete šta trebam, ukratko SVE. Ako slučajno ne postoji neka jeftinija veza Zgb-Dbk i nazad, možda ali možda bih se mogao odlučit za Irsku, što mi je također eeelika želja. Nadam se nekakvoj pomoći, pozdrav od Kristijana.