| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Dvina Meler u Život i Stil forumu; U zadnje vrijeme kad god na telki vidim neki prilog o putovanju, ona uvijek bude u žeži zbivanja... Afrika, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 23
Poruka: 239
![]() ![]() | Dvina Meler U zadnje vrijeme kad god na telki vidim neki prilog o putovanju, ona uvijek bude u žeži zbivanja... Afrika, Južna Amerika, vamo, tamo... Pa me zanima, jeli ona baš neka profi pustolovka ili to ovi sa televizije nju poslali da ide naokolo ko šta je nekad Malnar...
__________________ .keskin. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvina Meler više je stvar u tome da dvina putuje sa svojom ekipom pa da na osnovu toga što je "dvina" i temeljem nekih poznanstava radi reportaže o tim mjestima koje je posjetila. ne mogu reći da su te reportaže loše ali mislim da im puno fali da bi bile proizvod za prikazivanje u medijima. pogledao sam dosta drugih amaterskih obrađenih snimki i daleko su bile bolje od njezinih no ljudi ih nisu uspjeli progurati u medije. a nekak mi se ne sviđa ni koncept njezinih putovanja. obilaženje što više zemalja u što manje vremena vuče mi na to da kasnije možeš reć - pogedaj gdje sam ja sve bio - nego što ćeš zapravo nešto upoznat i vidjet. s druge strane, svaka čast, obišla je neke zanimljive destinacije. a uvijek ima i mogućnosti i vremena da svoje reportaže poboljša i učini ih kvalitetnijim pa da se onda opravdano vrte na televiziji. osobno smatram da i davor rostuhar i boris veličan imaju kvalitetnije reportaže i način pisanja i putovanja no isti se puno rjeđe mogu vidjet u medijima. a i definitivno je daleko od toga da bi se njezin rad mogao uspoređivati s malnarovim.malnarove ekspedicije (što solo, što s bornom bebekom) jedne su od najboljih s ovih prostora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

.keskin.