| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi ej ljudi idem ja na tajland.... :D u Život i Stil forumu; lol neptune dr jekyll nisam uzeo antimalarike tifus, hepatitis...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D pazi se zmajeva i babarogi i uzivaj naravno !
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #59 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 243
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D ..hvala svima koji su i meni zaželjeli sretan put... ![]() ...malarija se može pokupit i unatoč korištenju antimalarika, a s obzirom na njihovu štetnost i potrebu dugotrajnog uzimanja odlučili smo da ih nećemo koristit... tajland je područje s iznimno malom razinom malarije i vrlo malim brojem zaraženih osoba...tvoja frendica je nažalost imala veliki peh da ju pokupi... ...na putovanju prošle godine isto tako nisam koristio antimalarike.... Zadnji Uredio romano : 09-02-08 u 17:28. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Purger | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D Sretan put i tebi Romano i pazi na naše golubčiće ![]() ![]() Očekujemo putopis opet ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.