Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi ej ljudi idem ja na tajland.... :D u Život i Stil forumu; romano od tebe očekujemo lijep putopis Sretno i tebi i Kikiju još jednom...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-02-08, 15:26   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,273
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D

romano od tebe očekujemo lijep putopis

Sretno i tebi i Kikiju još jednom
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 17:36   #72 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 554
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

AJD BOKKKK!!!! SRETNO!!!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 18:48   #73 (permalink)
V.I.P. Član

Godina: 25
Poruka: 277
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
romano od tebe očekujemo lijep putopis

Sretno i tebi i Kikiju još jednom
...hvala...

...hehehe...pa ne znam baš koliko će bit dobar, al dat ću sve od sebe...
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 19:04   #74 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Neka bude kao prošli i mi smo zadovoljni

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 00:11   #75 (permalink)
Piti i ljubiti

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 469
soul2soul se izdvaja iz mase

any news pizdo, nish se ne javljaš nisu vas valda "kidnapovali" ?
soul2soul je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 15:08   #76 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

evo malo znanja...ovu prvu vijest sam vjerovatno kasno stavio

Tajland
Većina vodiča za Tajland upozorit će neupućene putnike da ne tapšaju djecu po glavi, jer Tajlanđani vjeruju kako u njoj obitavaju duhovi. Iako su se stanovnici ove turistički vrlo razvijene zemlje već naviknuli na razne kulturne gafove zapadnih posjetitelja – ne činite drugima ono što ne biste željeli da drugi čine vama. U Tajlandu je također nepristojno pokazivati tabane. Možda ćete se zapitati kako biste se uopće našli u takvoj prilici, no kad sjednete i prekrižite noge, sjetite se ovoga savjeta.

ovu drugu nadam se da nisam

Vijetnam
Iako je prilično logično da će turisti koji s pivima u ruci šeću spomenicima na Vijetkong uvrijediti lokalno stanovništvo, začuđuje koliko stranih posjetitelja nimalo ne obraća pažnju na to. Krvavi rat iz ne tako davne prošlosti odnio je živote mnogih, a oni koji spomenike na njih posjećuju s limenkom u ruci i šuškajući vrećicama čipsa moraju se zapitati bi li to isto činili, primjerice, na nekom našem groblju. Penjanje po kipovima budističkih i hindu božanstava kako bi se snimile što "bolje" fotografije također je vrlo nepristojno, a oskudno odijevanje da ne spominjemo.
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 06:27   #77 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 96
Don Vito se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
na malo duže vrijeme...planiram obići sve, vietnam, kambođa, malezija....
Blago tebi, ja isto obožavam putovati, ali nažalost financijsko stanje mi to baš i ne dozvoljava, ali jebiga, valjda će jednoga dana biti bolje
Don Vito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:25   #78 (permalink)
V.I.P. Član

Godina: 25
Poruka: 277
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

...eto ljudi, ispričavam se što na kraju nije bilo nikakvog putopisa...situacija je bila takva da je jednostavno bilo nemoguće napisati nešto konstruktivno...

....slikano je hrpa fotografija koje će nakon sortiranja biti objavljene na cp-u...
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:28   #79 (permalink)
dr.sc. Foruma

Godina: 21
Poruka: 3,273
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ajde bar nešto

Slika govori tisući riječi, više slika...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108