| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi ej ljudi idem ja na tajland.... :D u Život i Stil forumu; romano od tebe očekujemo lijep putopis Sretno i tebi i Kikiju još jednom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D romano od tebe očekujemo lijep putopis ![]() Sretno i tebi i Kikiju još jednom ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Purger | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D Neka bude kao prošli i mi smo zadovoljni ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #76 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D evo malo znanja...ovu prvu vijest sam vjerovatno kasno stavio Tajland Većina vodiča za Tajland upozorit će neupućene putnike da ne tapšaju djecu po glavi, jer Tajlanđani vjeruju kako u njoj obitavaju duhovi. Iako su se stanovnici ove turistički vrlo razvijene zemlje već naviknuli na razne kulturne gafove zapadnih posjetitelja – ne činite drugima ono što ne biste željeli da drugi čine vama. U Tajlandu je također nepristojno pokazivati tabane. Možda ćete se zapitati kako biste se uopće našli u takvoj prilici, no kad sjednete i prekrižite noge, sjetite se ovoga savjeta. ovu drugu nadam se da nisam Vijetnam Iako je prilično logično da će turisti koji s pivima u ruci šeću spomenicima na Vijetkong uvrijediti lokalno stanovništvo, začuđuje koliko stranih posjetitelja nimalo ne obraća pažnju na to. Krvavi rat iz ne tako davne prošlosti odnio je živote mnogih, a oni koji spomenike na njih posjećuju s limenkom u ruci i šuškajući vrećicama čipsa moraju se zapitati bi li to isto činili, primjerice, na nekom našem groblju. Penjanje po kipovima budističkih i hindu božanstava kako bi se snimile što "bolje" fotografije također je vrlo nepristojno, a oskudno odijevanje da ne spominjemo. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D ...eto ljudi, ispričavam se što na kraju nije bilo nikakvog putopisa...situacija je bila takva da je jednostavno bilo nemoguće napisati nešto konstruktivno... ....slikano je hrpa fotografija koje će nakon sortiranja biti objavljene na cp-u... |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ej ljudi idem ja na tajland.... :D Ajde bar nešto ![]() Slika govori tisući riječi, više slika... ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

nisu vas valda "kidnapovali" ?