| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gardaland Italija u Život i Stil forumu; bio sam u gardalandu...izlet sa dobrovoljnim davaocima krvi ZET-a...znam da nismo niš dodatno plaćali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gardaland Italija bio sam u gardalandu...izlet sa dobrovoljnim davaocima krvi ZET-a...znam da nismo niš dodatno plaćali i daje ulaznica dosta jeftinija ako se kupi za grupe(ne znam koliko najmanje)a ručak je bio u cijeni ulaznice(oko 4 eura)...spavali smo na sjeveru jezera,oko 50km udaljeno...super je i ima se kaj vidjet |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gardaland Italija mislim da je 18€ upad, nisam skroz zicer, fora je, obiđeš sve jedva u jednom danu. mada ja ne volim one vlakove smrti i te pizdarijice, otišo sam i na to ali nije neka strahota, čak ni slobodni pad... moj adrenalin je glup ko kurac, nikak da izađe iz tih žlijezdi budala
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 3
![]() | Re: Gardaland Italija PozdraF!!! ![]() Svi vi koji ste išli na dvodnevni izlet (Verona/Gardaland)-može pomoć?! Zanima me šta od stvari ponijeti tj. htjela bi nositi što manje,pa što bi bilo,po vama,najnužnije? Netko je ovdje spomenuo neke ormariće za ostavljanje stvari unutar gardalanda-jel to postoji ili? |
| | |
![]() |
| Tagovi: gardaland, italija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

budala