| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gardaland Italija u Život i Stil forumu; Kao što rekoh,netko je pisao nešto vezano za njih,al valjda sam ja krivo shvatila... Ma,nema veze... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 3
![]() | Re: Gardaland Italija Kao što rekoh,netko je pisao nešto vezano za njih,al valjda sam ja krivo shvatila... Ma,nema veze... Mislim da ću uzet ruksak i kad idemo u gardaland ostavit ga u busu,a putovnicu,pare i sl. furati sa sobom u maloj torbici,tak da se ne moram brinuti di ću sa stvarima... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gardaland Italija E tamo je mrak, samo kaj nekad znaju biti ddddduuuuuugggggiiiii redovi pa se puno čeka!! inače planiramo opet neki izlet tamo, samo smo još u dilemi dal da idemo autom ili s nekom agencijom!! ili na dan ili 2!! u biti guba je tamo!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 245
![]() | Re: Gardaland Italija Evo ljudovi napokon ću ove godine otić u taj Gardaland...vjerojatno 14.6. na 2 dana preko agencije Kompas, jel bio tko možda preko njih? Zanima me da li je putovnica obavezna ili se može sa osobnom (nisam dugo bila vani ) i šta je najbolje od stvari ponjet sa sobom i koliko je realno love potrebno još sastrane imat? ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gardaland, italija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

Nadam se da budem uskoro jer obožavam luna parkove i sve te pizdarije