| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gardaland Italija u Život i Stil forumu; Možeš sa osobnom. Ja sam bila jedan dan, bez agencije tako da što se love tiče ne znam, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Gardaland Italija Možeš sa osobnom. Ja sam bila jedan dan, bez agencije tako da što se love tiče ne znam, a i ovisi da li si sklona trošenju . Meni je za jedan dan bilo dosta 40ak eura, od čega je ulaz bio 28. Bolje da imaš što manje stvari sa sobom jer kad ideš na one gluposti moraš ostavit stvari sa strane, a nikad ne znaš...Možda odem i ja ponovo ovo ljeto, al išla bi u aquaparadise..kako se već zove, uglavnom nešto vodeno ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 9
![]() | Re: Gardaland Italija ja za mjesec dana planiram ic sa 5 prijatelja 2 auta iz dalmacije.sad dosta nas je i lako je pdjelit troskove.planiramo ostat 3 dana tako da se s autom isplati jer mislimo jos obic milano,san siro i tako. ima oko 600 km ako se ne varam tako da ako neko ima neku preporuku site ili bilo sta za troskove.hvala na pomoci |
| | |
![]() |
| Tagovi: gardaland, italija |
« Pariz
|
Mlaska otok Hvar »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.

. Meni je za jedan dan bilo dosta 40ak eura, od čega je ulaz bio 28. Bolje da imaš što manje stvari sa sobom jer kad ideš na one gluposti moraš ostavit stvari sa strane, a nikad ne znaš...