Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Gdje je ovo? u Život i Stil forumu; Vratio sam se sinoć s malog puta po Lijepoj Našoj. Jedno me mjesto fasciniralo svojom ljepotom. Mjesto nije medijski ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 13:42   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,370
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Question Gdje je ovo?

Vratio sam se sinoć s malog puta po Lijepoj Našoj.

Jedno me mjesto fasciniralo svojom ljepotom. Mjesto nije medijski eksponirano pa me zanima znate li gdje sam napravio ove slike.

Nema ovakve ljepote nigdje na svijetu!

Nagrađujem repom prvog forumaša s točnim odgovorom, nadam se da nije teško.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg IMG_0039.jpg (150.0 KB, 21 pogleda)
Tip Fajla: jpg IMG_0037.jpg (136.4 KB, 23 pogleda)
Tip Fajla: jpg IMG_0036.jpg (138.4 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg IMG_0035.jpg (140.7 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg IMG_0027.jpg (140.1 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg IMG_0026.jpg (144.4 KB, 12 pogleda)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 13:59   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Gdje je ovo?

Rastoke?
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 14:00   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Skrad možda? ili Vrbovsko

pojma nemam
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 14:06   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 2,231
F4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auruF4U Corsair ima spektakularnu auru

rastoke kraj slunja
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 14:09   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
Rastoke?
Bravo - iz prve! Dobio si repić.

Baš sam se oduševio jučer, šteta što nismo imali više vremena.

Bilo bi zanimljivo da još netko ubaci sliku nekog lijepog mjesta, pa da mi ostali pokušamo pogoditi o čemu se radi.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 14:17   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Ima već takvih igrica na CP-u. Samo se potrudi i naći ćeš
A kroz Rastoke sam prije novog autoputa prošao barem stotinu puta na putu prema moru. LIjepo, makar se nikad niti ja nisam tamo zadržavao.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 17:36   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
A kroz Rastoke sam prije novog autoputa prošao barem stotinu puta na putu prema moru. LIjepo, makar se nikad niti ja nisam tamo zadržavao.
Prolazio sam i ja više puta ali sam jučer odlučio stati, pogledati izbliza iako smo žurili. Uvijek neki presing, forza ..... A takvi biseri ostaju gotovo nezamijećeni.
Za Plitvice se zna u cijelom svijetu, a ovo je bar jednako lijepo.

Ako opet budeš prolazio preporučam ti da staneš u Rastokama bar pola sata i odmoriš i tijelo i dušu.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 18:04   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Evo da se i ja uključim. Meni su najljepši slapovi na Krki. Tamo sam bio nekoliko puta i svaki put se oduševim. Totalno netaknuta priroda...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 18:42   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Znam, Rastoke

Meni je baka iz Slunja, prekrasan kraj.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:15   #10 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,468
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

je, predivno je. uvijek se zabuljim putem! odlične slike, sama zelenjava!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, lijepa nas a, prirodne ljepote

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103