| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gdje je ovo? u Život i Stil forumu; Vratio sam se sinoć s malog puta po Lijepoj Našoj. Jedno me mjesto fasciniralo svojom ljepotom. Mjesto nije medijski ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Vratio sam se sinoć s malog puta po Lijepoj Našoj. Jedno me mjesto fasciniralo svojom ljepotom. Mjesto nije medijski eksponirano pa me zanima znate li gdje sam napravio ove slike. Nema ovakve ljepote nigdje na svijetu! Nagrađujem repom prvog forumaša s točnim odgovorom, nadam se da nije teško.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gdje je ovo? Bravo - iz prve! Dobio si repić. Baš sam se oduševio jučer, šteta što nismo imali više vremena. Bilo bi zanimljivo da još netko ubaci sliku nekog lijepog mjesta, pa da mi ostali pokušamo pogoditi o čemu se radi.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je ovo? Ima već takvih igrica na CP-u. Samo se potrudi i naći ćeš A kroz Rastoke sam prije novog autoputa prošao barem stotinu puta na putu prema moru. LIjepo, makar se nikad niti ja nisam tamo zadržavao. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Gdje je ovo? Citat:
Za Plitvice se zna u cijelom svijetu, a ovo je bar jednako lijepo. Ako opet budeš prolazio preporučam ti da staneš u Rastokama bar pola sata i odmoriš i tijelo i dušu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Gdje je ovo? Znam, Rastoke ![]() Meni je baka iz Slunja, prekrasan kraj.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, lijepa nas a, prirodne ljepote |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

prvog forumaša s točnim odgovorom, nadam se da nije teško.