| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gdje je ovo? u Život i Stil forumu; I mi smo jučer bili na jednom biseru Ljepe Naše. Evo par slika.. obavezno posjetiti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas |
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-06
Poruka: 54
![]() | Re: Gdje je ovo? Pa nekaze se bezveze da su Rastoke male Plitvice. Bio sam lani na putu kuci s mora-jednostavno predivno. Imaju stare vodenice koje i dan danas rade i u kojima se moze kupiti brasno koje je samljeveno na starom mlinskom kamenu. A voda je precista, kazu da se moze piti, a dokaz tomu su i pastrve kojih ima u izobilju. Obavezno svratiti ako se putuje starom lickom. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Gdje je ovo? Citat: Mene oduševljavaju ovakve prirodne ljepote. Trebamo ih čuvati i upoznati. Evo jednog linka za Rastoke. Možda nekoga privuče. Turistička zajednica grada Slunja
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je ovo? Citat:
Možda, jednom...
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, lijepa nas a, prirodne ljepote |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

Možda, jednom...