| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gdje na put, egipat ili grčka u Život i Stil forumu; što je isplativije i bolje za vidjeti jel ko bio di... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka E da, ja bi su svakom slučaju u Egipat. Zašto? Piramnide, pustinja, Nil... ![]() Nije ni Grčka za baciti, pogotovo otoci i Atena. Ali kada bi se mene stavilo na izbor ja bi otišla u Egipat. Vidjela sam fotke iz Grčke i iz Egipta i po nekom mom subjektivnom mišljenju i ukusu izbor bi pao na Egipat. Ovisi kaj više voliš...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka Vidjela i jedno i drugo........Egipat zanimljiviji.....u Grčku možeš uvijek...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Gdje na put, egipat ili grčka Egipat ![]() Nisam bio al bi volio otići ! Grčka mi je ok,bio sam...al vjerujem da je Egipat ljepši !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka ja ću u tunis ove godine. otvorih i topic na to, a nitko ne želi podjeliti iskustva.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka Ako mogu dati malo drugaciju sugestiju. Safari po Keniji perhapse? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: egipat, gdje, grcka, put |
« Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto
|
Pag, jel boravio tko tamo neko duže vrijeme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.