| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gdje na put, egipat ili grčka u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ako mogu dati malo drugaciju sugestiju. Safari po Keniji perhapse? da imam vremena (i para) to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka da imam vremena (i para) to bi ja.. ima aranžmana za Keniju za 4ipol soma kn pa nadalje, jeftina je u ovo vrijeme a inace u ovo vrijeme bi preporucil Grcku (mozda Tunis), u Egiptu bu ti bilo prevruce, a piramide i Nil ne bus ni videl, ak uzmes neki aranzman s polaskom iz Lju jer su svi za Sharm El Sheikh.. Ili ak odes bas u Cairo, al onda moras krenut iz Austrije ili Munchena..
__________________ pametni znaju Zadnji Uredio selo : 04-06-07 u 16:46. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka bilo je prosli tjedan jos jeftinije.... to ti je konacna cijena, sam moras u solo aranzmanu doc do munchena Cijena po osobi: 5071 kn Odlazak iz: München Destinacija: Bamburi Beach (Kenija) Hotel: Giriama Beach Hotel, 3* Usluga: DZ/NZ (doručak) Datum odlaska: 19.06.07 Trajanje: 8 dana Cijena po osobi: 5948 kn Odlazak iz: München Destinacija: Bamburi Beach (Kenija) Hotel: Giriama Beach Hotel, 3* Usluga: DZ/NZ (doručak) Datum odlaska: 19.06.07 Trajanje: 15 dana Last minute centar : last minute putovanja
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka S ovim se slažem. Ako odeš u Grčku nećeš pogriješiti (bio sam ove godine) ali Egipat je egzotičniji (nisam bio ali planiram sigurno ići u sljedeće 2-3 godine). Moj savjet je prvo u Egipat, a u Grčku negdje u budućnosti jer, kao što rekoh, i to se isplati vidjeti.
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Gdje na put, egipat ili grčka egipat je za mene doživljaj..u grčkoj ima puno onih cigana što te vuku za ruku doslovno...puno pljačkaša i džepara...stvarno moraš pazit.....al što se tiče ima se dosta toga za vidjet...ovisi gdje ideš naravno..
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
![]() |
| Tagovi: egipat, gdje, grcka, put |
« Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto
|
Pag, jel boravio tko tamo neko duže vrijeme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

pametni znaju