Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Gdje na skijanje? u Život i Stil forumu; ekipa, interesira me gdje ste bili ili ce te ici na skijanje ove zime? naime, ja cu najvjerovatnije ici na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-11-06, 16:10   #1 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Arrow Gdje na skijanje?

ekipa, interesira me gdje ste bili ili ce te ici na skijanje ove zime?

naime, ja cu najvjerovatnije ici na Alpe d' Huez (Francuska) pa ako je neko vec bio tamo molio bih ga za kometare kako je tamo, skijalista, zabava i sl.
ako ispusim to onda imam ponudu za Flachau gdje takodjer nisam bio.

prije dvije godine sam bio na Les Doux Alpes i bilo je fantasticno. Francuska skijalista su inace poznata kao najbolja sto se tice brojnosti i uredjenja staza.

fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-06, 16:13   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,756
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Gdje na skijanje?

Platak

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-06, 18:13   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja isto idem u francusku, mi ćemo iznajmiti kuću na skijalištu odmah, jedno tjedan dana, to je isto negdje gore u Alpama

šaljite fotke kad se vratite
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-06, 10:51   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-06-06
Godina: 25
Poruka: 772
bare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono nešto

Ja idem u Schladming, a kaj da vam velim?

SVI SU GORE!!!!

treba mi bar 5000 eura za tri dana, pa nem ko sirotek išel tam...
bare666 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-06, 11:04   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,756
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Šta su baš svi gore

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-06, 11:08   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Ja sam bio prošle godine u Les Doux Alpes , ove idem opet u francusku u Tignes (to je pokraj Val d'Isere) !!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-06, 11:09   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 24
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

Skijam vec 12 godina, ove godine idem u Val di Femme u Italiji. Do sad sam proso vecinu skijalista po Italiji i Austriji.

U Francusku znam da nikad necu ici, jer osim sto je predaleko, Francuska je poznata po tome da su temperature uvijek 10ak stupnjeva nize nego u Italiji i Austriji, sto cini skijanje manje ugodnim. Upravo zato je puno jeftinije skijanje u Francuskoj. A sto se tice brojnosti i uredenosti staza, vjerujem da je Francuska na visini, ali ko i Italija i Austrija.
Odgovori sa citatom
Star 19-11-06, 17:02   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 381
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Ja cu na jahorinu iako vukova ima
Brijem da cu fakat tamo.Nije bas sredjeno i nema nekih ludih zicara al za skijanje je ok a i klopa je "domaca".Svaki dan klopa ispod peke,bifteci,ogromni cevapi,bosanski lonac i many more.I ima fakat puno ekipe iz zagreba i hrvatske
Odgovori sa citatom
Star 19-11-06, 17:11   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I ja idem na Jahorinu ove zime (imam dole vikendicu, a nikako da iskoristim tu pogodnost...)... a vidjet ćemo tu je još Igman, Bjelašnica...
Sestrična mi je vječito na Kupresu i navodno da je dole sređeno za pet, pa eto nije daleko...
Tjedan dana će biti i više nego dovoljno, nisam ja za te zimske gadosti...
Prošle godine sam bila u Švedskoj tri tjedna, fakat too much, a ništa spešl!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-06, 17:15   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

a kako je na kroplacu, čuo sam da je tamo zakon.

bio sam i ja u švedskoj, stvarno prelijepa država, samo prehladno malo...dosta skupo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, skijanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103