| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Gdje na skijanje? u Život i Stil forumu; ekipa, interesira me gdje ste bili ili ce te ici na skijanje ove zime? naime, ja cu najvjerovatnije ici na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekipa, interesira me gdje ste bili ili ce te ici na skijanje ove zime? naime, ja cu najvjerovatnije ici na Alpe d' Huez (Francuska) pa ako je neko vec bio tamo molio bih ga za kometare kako je tamo, skijalista, zabava i sl. ako ispusim to onda imam ponudu za Flachau gdje takodjer nisam bio. prije dvije godine sam bio na Les Doux Alpes i bilo je fantasticno. Francuska skijalista su inace poznata kao najbolja sto se tice brojnosti i uredjenja staza. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Gdje na skijanje? Skijam vec 12 godina, ove godine idem u Val di Femme u Italiji. Do sad sam proso vecinu skijalista po Italiji i Austriji. U Francusku znam da nikad necu ici, jer osim sto je predaleko, Francuska je poznata po tome da su temperature uvijek 10ak stupnjeva nize nego u Italiji i Austriji, sto cini skijanje manje ugodnim. Upravo zato je puno jeftinije skijanje u Francuskoj. A sto se tice brojnosti i uredenosti staza, vjerujem da je Francuska na visini, ali ko i Italija i Austrija.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na skijanje? Ja cu na jahorinu iako vukova ima Brijem da cu fakat tamo.Nije bas sredjeno i nema nekih ludih zicara al za skijanje je ok a i klopa je "domaca".Svaki dan klopa ispod peke,bifteci,ogromni cevapi,bosanski lonac i many more.I ima fakat puno ekipe iz zagreba i hrvatske
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje na skijanje? I ja idem na Jahorinu ove zime (imam dole vikendicu, a nikako da iskoristim tu pogodnost...)... a vidjet ćemo tu je još Igman, Bjelašnica... Sestrična mi je vječito na Kupresu i navodno da je dole sređeno za pet, pa eto nije daleko... Tjedan dana će biti i više nego dovoljno, nisam ja za te zimske gadosti... Prošle godine sam bila u Švedskoj tri tjedna, fakat too much, a ništa spešl!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, skijanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.