Platak![]()
Raspravljate o temi Gdje na skijanje? u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; ekipa, interesira me gdje ste bili ili ce te ici na skijanje ove zime? naime, ja cu najvjerovatnije ici na ...
Platak![]()
[sigpic][/sigpic]
ja isto idem u francusku, mi ćemo iznajmiti kuću na skijalištu odmah, jedno tjedan dana, to je isto negdje gore u Alpama
šaljite fotke kad se vratite![]()
Ja idem u Schladming, a kaj da vam velim?
SVI SU GORE!!!!
treba mi bar 5000 eura za tri dana, pa nem ko sirotek išel tam...
Potpis? Ma jebeš potpis!
Šta su baš svi gore![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]
Ja sam bio prošle godine u Les Doux Alpes , ove idem opet u francusku u Tignes (to je pokraj Val d'Isere) !!
Skijam vec 12 godina, ove godine idem u Val di Femme u Italiji. Do sad sam proso vecinu skijalista po Italiji i Austriji.
U Francusku znam da nikad necu ici, jer osim sto je predaleko, Francuska je poznata po tome da su temperature uvijek 10ak stupnjeva nize nego u Italiji i Austriji, sto cini skijanje manje ugodnim. Upravo zato je puno jeftinije skijanje u Francuskoj. A sto se tice brojnosti i uredenosti staza, vjerujem da je Francuska na visini, ali ko i Italija i Austrija.
Buffalo theory - my theory
Ja cu na jahorinu iako vukova ima![]()
![]()
Brijem da cu fakat tamo.Nije bas sredjeno i nema nekih ludih zicara al za skijanje je ok a i klopa je "domaca".Svaki dan klopa ispod peke,bifteci,ogromni cevapi,bosanski lonac i many more.I ima fakat puno ekipe iz zagreba i hrvatske
Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried.
I ja idem na Jahorinu ove zime (imam dole vikendicu, a nikako da iskoristim tu pogodnost...)... a vidjet ćemo tu je još Igman, Bjelašnica...
Sestrična mi je vječito na Kupresu i navodno da je dole sređeno za pet, pa eto nije daleko...
Tjedan dana će biti i više nego dovoljno, nisam ja za te zimske gadosti...
Prošle godine sam bila u Švedskoj tri tjedna, fakat too much, a ništa spešl!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
a kako je na kroplacu, čuo sam da je tamo zakon.
bio sam i ja u švedskoj, stvarno prelijepa država, samo prehladno malo...dosta skupo