Ma samo javi kad ... i ako sam u BiH častim ... čajem... šala mala
Isto vrijedi i za ostale sa croportala koji se ovu zimu nađu na Kupresu , Vlašiću ili Blidinju![]()
Raspravljate o temi Gdje na skijanje? u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; onda se vidimo...
Ma samo javi kad ... i ako sam u BiH častim ... čajem... šala mala
Isto vrijedi i za ostale sa croportala koji se ovu zimu nađu na Kupresu , Vlašiću ili Blidinju![]()
he... he... da Blidinje mi je skroz blizu, vidiš ti to... mogla bi tamo, ali valjda će ova sestrična znati šta valja, pa će me tamo odvesti...
Dobro da si mi rekao za Kupres da ne idem, a kad uzmemo u obzir da idem iz Sarajeva do Mostara, onda još i Kupres... nije baš najbliže...
Ps. nemoj ti meni nama je bosancima ispod časti ići u Hercegovinu na skijanje...![]()
![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
hm, za Blidinje nisam znao, ali ako je tako dobro mogao bi ga posjetiti kad odem u Sarajevo. havala na info![]()
ja sam skijao na Jahorini i Bjelasnici od kad znam za sebe (dok sam zivio u Sarajevu)...ako zelite bas skijati na tezim stazama onda je tu Bjelasnica zakon,, a Jahorina je oduvijek bila "sminkerska" planina gdje se dolazilo vise pokazati nego skijati
![]()
na Bjelasnici nisam bio vec duuuugo a na Jahorini prije dvije godine na samom otvaranju sezone...moram reci da se treba jos dosta uloziti da bi se to vratilo na nekadasnji sjaj
Preporucam Kupres ... Lani sam bio i opet idem ove godine i evo vec druga godina u istim apartmanima i jako sam zadovoljan.
Tu imate sve informacije:
KUPRES APARTMANI
Split - Trilj - Imotski - Posušje - Blidinje
A za opremu - sigurno se može iznajmiti , ali koje su cijene stvarno nemam pojma.
Pitaj tu - park.prirode.blidinje@tel.net.ba
ljude iz mog okruženja baš ne oduševljava skijanje, a ja ga obožavam! ove godine sam se žrtvovala pa sam ostala sama doma da budem malo s dečkom, a starce sam spakirala u val di fiemme gdje skijamo zadnjih par godina
Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck
Aspen od 20.1-10.2...ko i svake godine![]()
![]()