Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Gdje na skijanje? u Život i Stil forumu; onda se vidimo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-11-06, 01:44   #21 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Gdje na skijanje?

onda se vidimo
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 01:51   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Ma samo javi kad ... i ako sam u BiH častim ... čajem ... šala mala

Isto vrijedi i za ostale sa croportala koji se ovu zimu nađu na Kupresu , Vlašiću ili Blidinju
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 08:29   #23 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,838
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

he... he... da Blidinje mi je skroz blizu, vidiš ti to... mogla bi tamo, ali valjda će ova sestrična znati šta valja, pa će me tamo odvesti...
Dobro da si mi rekao za Kupres da ne idem, a kad uzmemo u obzir da idem iz Sarajeva do Mostara, onda još i Kupres... nije baš najbliže...

Ps. nemoj ti meni nama je bosancima ispod časti ići u Hercegovinu na skijanje...
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 08:58   #24 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,698
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

hm, za Blidinje nisam znao, ali ako je tako dobro mogao bi ga posjetiti kad odem u Sarajevo. havala na info

ja sam skijao na Jahorini i Bjelasnici od kad znam za sebe (dok sam zivio u Sarajevu)...ako zelite bas skijati na tezim stazama onda je tu Bjelasnica zakon, , a Jahorina je oduvijek bila "sminkerska" planina gdje se dolazilo vise pokazati nego skijati
na Bjelasnici nisam bio vec duuuugo a na Jahorini prije dvije godine na samom otvaranju sezone...moram reci da se treba jos dosta uloziti da bi se to vratilo na nekadasnji sjaj
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 22:46   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-06
Poruka: 1
cafedelmar se izdvaja iz mase

Preporucam Kupres ... Lani sam bio i opet idem ove godine i evo vec druga godina u istim apartmanima i jako sam zadovoljan.

Tu imate sve informacije:

KUPRES APARTMANI
cafedelmar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 20:31   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 43
Poruka: 2
Dichi se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Park prirode Bilidnje u kom se nalazi i ski centar ti je između Jablanice , Posušja i Tomislavgrada. Stvarno posebno mjesto.
Jel mi mozes kazati, kojim najboljim putem mogu doci do skijalista na Blidinju iz pravca Splita? Jel mozda postoji iznamljivanje ski opreme i ako je po kojoj cijeni?

Pozdrav!
Dichi
Dichi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 14:40   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Split - Trilj - Imotski - Posušje - Blidinje

A za opremu - sigurno se može iznajmiti , ali koje su cijene stvarno nemam pojma.

Pitaj tu - park.prirode.blidinje@tel.net.ba
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 19:57   #28 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,589
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ljude iz mog okruženja baš ne oduševljava skijanje, a ja ga obožavam! ove godine sam se žrtvovala pa sam ostala sama doma da budem malo s dečkom, a starce sam spakirala u val di fiemme gdje skijamo zadnjih par godina
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 19:54   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 43
Poruka: 2
Dichi se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Split - Trilj - Imotski - Posušje - Blidinje

A za opremu - sigurno se može iznajmiti , ali koje su cijene stvarno nemam pojma.

Pitaj tu - park.prirode.blidinje@tel.net.ba
Zahvaljujem se!
Pozdrav!

Dichi
Dichi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-07, 23:42   #30 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Aspen od 20.1-10.2...ko i svake godine
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, skijanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108