| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Grčka u Život i Stil forumu; jel bio tko u Grčkoj, kako je na ljetovanju tamo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Grčka ok je Atena standardna gužva vozači kaj neznaju vozit pa trube ljetne normalne gužve ovisi kam i kak ideš krf je ok olimpija kreta theire iliti santorin je zanimljiv jako uspinječom ideš gore na otok koji je prekriven bijelim krovovima zanimljivo.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-03-07 Godina: 20
Poruka: 1
![]() | Ako ideš u Grčku, obavezno, ali obavezno moraš probati giros, naši muslimani spremaju one kebabe, ali oni su p.... dim za giros. Podzemna u Ateni je OK i jeftina, taksisti varaju ko i svugdje drugdje po svjetu, ali ne daj se mi smo ipak Balkanci i ne mogu nas tek tako zajeb... Ukoliko si zainteresiran za uživanje duhana i drugih sušenih trava probaj i kupi nargilu. Odlična stvar. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: POD ŠANKOM Godina: 23
Poruka: 15
![]() | Re: Grčka Bio sam-al maturalac-davno, al je bilo jebeno. Grčka je moja druga domovina ( bar po želji he he he )...Atena je čudan grad, prljav i nekako kad prolaziš kroz nju ljudi ko da ih boli kurac za sve živo. Al meni se sviđa i volio bi tamo živit. Bio sam na Sunionu to je nekih 30-tak km udaljeno od Atene i tamo smo se kupali-nije loše, meni se svidjelo ( osim svarbeža nekog šta sam pokupio i razdero se u špilji ). Grčka ima prekrasnih otoka, među ljepšima su po meni Zakinthos, Rhodos, Santorini je ok-al previše izfuran i vjetar puše,te možda Tassos...cijela Olypic beach, ma cijela Grčka je zakon. Grci su temperamentni i vole se nadjebavat kolko sam skužio...luđaci šta se tiće vožnje. Hrana je jebena-naravno gyros, al ako budete išli u restoran-probajte riblje specijalitete il ( ja bi ) souvlaki ili musaku. Cuga je ok-uglavnom-pivo je uvozno-amstel i heineken, imaju i svoje-mythos koje je katastrofa. Ouzo je jeben-makar i solo ga pio ( inače se pije sa vodom i ledom da izgleda ko mlijeko ). Metro u Ateni je jeben-nije skup-kad sam ja bio karta je došla oko 70 centi. Grčka muzika je zakon-bar meni. Grkinje su pičke i po. Policija im je brutalna... Jednog dana ( nadam se uskoro ) ću opet otić i malo manje nastojat bit u alkoholiziranom stanju. πολύ ζωντανή Ελλάδα!!!
__________________ Fabienne: Whose motorcycle is this? Butch: It's a chopper, baby. Fabienne: Whose chopper is this? Butch: It's Zed's. Fabienne: Who's Zed? Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Grčka Bila sam u Atini kad nije bilo leto, ali preko leta sam bila na Kritu i mogu reći da je fenomenalno. Stvarno je super , i plaža i ljudi (grci) ali ima puno stranaca (Engleza, Šveđana, Norvežana....) koji znaju nekad biti kao pušteni sa lanca. ali ja sam ipak zadovoljna Kritom i Grcima!
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Tagovi: grcka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.