Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Grčka u Život i Stil forumu; jel bio tko u Grčkoj, kako je na ljetovanju tamo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-09-06, 16:19   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Grčka

jel bio tko u Grčkoj, kako je na ljetovanju tamo
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 11:25   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase
Re: Grčka

ok je Atena standardna gužva vozači kaj neznaju vozit pa trube ljetne normalne gužve ovisi kam i kak ideš krf je ok olimpija kreta theire iliti santorin je zanimljiv jako uspinječom ideš gore na otok koji je prekriven bijelim krovovima zanimljivo....
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 14:37   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 20
Poruka: 1
pionir_pula se izdvaja iz mase
Cool Re: Grčka

Ako ideš u Grčku, obavezno, ali obavezno moraš probati giros, naši muslimani spremaju one kebabe, ali oni su p.... dim za giros. Podzemna u Ateni je OK i jeftina, taksisti varaju ko i svugdje drugdje po svjetu, ali ne daj se mi smo ipak Balkanci i ne mogu nas tek tako zajeb... Ukoliko si zainteresiran za uživanje duhana i drugih sušenih trava probaj i kupi nargilu. Odlična stvar.
pionir_pula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 00:43   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-06-07
Godina: 23
Poruka: 15
zabofaker se izdvaja iz mase

Bio sam-al maturalac-davno, al je bilo jebeno. Grčka je moja druga domovina ( bar po želji he he he )...Atena je čudan grad, prljav i nekako kad prolaziš kroz nju ljudi ko da ih boli kurac za sve živo. Al meni se sviđa i volio bi tamo živit. Bio sam na Sunionu to je nekih 30-tak km udaljeno od Atene i tamo smo se kupali-nije loše, meni se svidjelo ( osim svarbeža nekog šta sam pokupio i razdero se u špilji ). Grčka ima prekrasnih otoka, među ljepšima su po meni Zakinthos, Rhodos, Santorini je ok-al previše izfuran i vjetar puše,te možda Tassos...cijela Olypic beach, ma cijela Grčka je zakon. Grci su temperamentni i vole se nadjebavat kolko sam skužio...luđaci šta se tiće vožnje. Hrana je jebena-naravno gyros, al ako budete išli u restoran-probajte riblje specijalitete il ( ja bi ) souvlaki ili musaku. Cuga je ok-uglavnom-pivo je uvozno-amstel i heineken, imaju i svoje-mythos koje je katastrofa. Ouzo je jeben-makar i solo ga pio ( inače se pije sa vodom i ledom da izgleda ko mlijeko ). Metro u Ateni je jeben-nije skup-kad sam ja bio karta je došla oko 70 centi. Grčka muzika je zakon-bar meni. Grkinje su pičke i po. Policija im je brutalna... Jednog dana ( nadam se uskoro ) ću opet otić i malo manje nastojat bit u alkoholiziranom stanju. πολύ ζωντανή Ελλάδα!!!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 06:16   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-06-07
Godina: 35
Poruka: 1
tea-1966 se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: Grčka

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
jel bio tko u Grčkoj, kako je na ljetovanju tamo
Hallo
U grckoj je predivno, isla sam vec par puta a posebno Santorin i Rhodos...ali bilo gdje da odes bice lijepo
tea-1966 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 02:33   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Bila sam u Atini kad nije bilo leto, ali preko leta sam bila na Kritu i mogu reći da je fenomenalno. Stvarno je super , i plaža i ljudi (grci) ali ima puno stranaca (Engleza, Šveđana, Norvežana....) koji znaju nekad biti kao pušteni sa lanca. ali ja sam ipak zadovoljna Kritom i Grcima!
Odgovor
Tagovi: grcka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103