Ja sam bio prošle godine u hotelu Opatov. Nalazi se van grada ali do stanice metro-a imaš 100 m. U centru grada si za 10.ak min. Inače hotel nije ništa posebno ali je uredan, čist, osoblje ok a i cijena je dosta povoljna (20-ak eura)...
Raspravljate o temi Hotel u Pragu? u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Planiram pocetkom 3. mjeseca s curom otici u prag na 6 dana u privat aranzmanu. pa mi hitno trebaju savjeti ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Ja sam bio prošle godine u hotelu Opatov. Nalazi se van grada ali do stanice metro-a imaš 100 m. U centru grada si za 10.ak min. Inače hotel nije ništa posebno ali je uredan, čist, osoblje ok a i cijena je dosta povoljna (20-ak eura)...
"Budite onakvi kakvi želite izgledati."
(Sokrat)
ha ha ha!!! pitao sam to u 1. mjesecu, sada je 6.
al dobro, za sve koji ce tek ici...
ja sam bio u hotelu INOS, odlican hotel, u zoni prag 4, do tramvajske stanice smo imali 2 minute, a do centra 4 stanice. metro nam nije bio niti potreban.
a hotel smo u 3. mjesecu platili 24 eura/nocenju za dvoje s doruckom. nasli smo tu ponudu na booking.com
i jebeno se vracam u prag, obozavam taj grad!
crkva sv. marije pred tynom mi je najljepsi i najdrazi prizor u zivotu
Zadnji Uredio GajbaPive : 16-06-09 u 01:54
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Što fali?
Aj,baš super da ti je bilo lijepo.
"Budite onakvi kakvi želite izgledati."
(Sokrat)
i da, pocetak 3. mjeseca je najisplativiji za otici. doduse ne i najbolji, u tom pogledu su sigurno 5. i 6. mjesec bolji, ali su i skuplji i to za dosta.
njima je low season do 15. ozujka.
Ako se ide u Prag, postoji samo jedno mjesto za biti,
hostel SIR TOBY
odite na web, i sve informacije bute našli,
meni je bilo super tam
pametni znaju