| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Indonesia, Bali u Život i Stil forumu; moj san.. otputovati na bali na jedno mjesec dana hee.. pisite iskustva, ako je neko bio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Indonesia, Bali nije iskustvo o baliju, ali preporučam Fuji planinu u Japanu
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Indonesia, Bali kažu da je jeftino, ali vidiš ovih dana u tom području je bio onaj jaki ciklon, to je sve tu negdje, blizu pa možda radi vlastite sigurnosti skoči do neke europske destinacije ili sjeverne afrike tipa Tunis, Egipat, Alžir
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2
![]() | Re: Indonesia, Bali Ja sam bio. Raj na zemlji! Preporučam da se uzme u hotelu samo usluga noćenje sa doručkom jer je izvan pansionska potrošnja jako jeftina. U najboljim restoranima se jede za 30-40eur za dvije osobe!!! Bio sam u hotelu Bali Mandira 4*, Legian-Kuta i mogu ga preporučit svakome, stvarno je ok. Išao sam preko jedne zg agencije, mislim da imaju najbolje cijene i najširu ponudu. Pogledaj na Last minute centar PLUS! : Lastminute putovanja i avio karte |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 638
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Indonesia, Bali Citat:
Moj san je isto otići na Bali, ali kad idem želim samo luksuzan smještaj... Istraživala sam dosta hotele, i nigdje nisam primjetila da su jeftini. A ako ideš sa agencijom, onda je to najmanje 9000 kuna.
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can | |
| | |
![]() |
« agencija nik
|
last minute.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:06.