Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Inter rail (hž)

Raspravljate o temi Inter rail (hž) u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Kako se spremam na put u Francusku tocnije u St. Ettienne raspitivao sam se o najjeftinijem a opet dobrom nacinu ...

Banned
    Datum registracije
    17-01-07
    Starost
    24
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Inter rail (hž)

Kako se spremam na put u Francusku tocnije u St. Ettienne raspitivao sam se o najjeftinijem a opet dobrom nacinu putovanja do tamo iz Zagreba.Najboljom opcijom mi se ispostavila inter rail karta hž-a koja košta 1200 kn ako vrijedi 10 dana i 1800 kn ako vrijedi 22 dana.Rekli su mi da se s pomocu te karte putuje po cijeloj Europi bez ogranicenja presjedanja te da si sam mogu odrediti i rutu i sve pa me zanima ima li tko iskustva s inter rail kartama....
    I mislim da cu rutom Zagreb-Munchen-Paris-Lyon-St. Ettienne..

Starter Avatar od korisnika velikimrav
    Datum registracije
    06-11-08
    Poruka
    38
    Liked
    0 times

Re: Inter rail (hž)

I ja sam se raspitiva o tome malo po različitim forumima, pa mi rekoše ljudi da nema problema nikakvih,osim šta ti je pametno rezervirat sve odma u zagrebu,znači kupiš kartu plus komplet svih rezervacija,jer kad kupuješ samo rezervaciju van često se zna desit da nema mista,il su rezervacije za određene vlakove dosta skuplje(tipa noćni), a ti nisi računa na to itd.....

Lajkaj nas na Facebooku