Raspravljate o temi Jedrenje u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Neka tema je u društvu povučena kako bi se ove godine moglo ići na neku jedrilicu malo po Jadranu. Nekih ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ja sam skiper , moga bi te provozati po zadarskim otocima ali ne 7 dana nego onako jedno popodne , pristojbe su ti 40 eura u marini za dan a a što bi kao tribala znati to je normalno da se prati vrijeme da ne uletiš u neveru onda je jebeno , sve drugo manje - više , pitaj što te interesira još , pozdrav![]()
naprotiv, jedrenje JE skupo.
najam broda je povoljniji ako se skupi više ljudi, pa se dijele troškovi. cijena najma ovisi o veličini jedrilice, i naravno o tome na koliko dana je unajmljujete.
K R O K I
pristojbe u marinama su oko 400kn. naravno ne moraš svaku večer pristati u marini, but..
ostali troškovi su jelo&piće. možete si sami kuhati, al daleko ljepše, naravno i komotnije a bome i finije je jesti po konobama koje su u uvalama do kojih dolaze samo nautičari. za to ti isto treba love.
skiper je nekih 100 eura na dan.
a najvažnije je dobro društvo. ne veselo, neg kompatibilno. jedrilica je mala i nema mjesta za ničije pizdarije. jedna trula jabuka vrlo brzo može pokvariti cijelu bačvu.
neophodne stvari na jedrenju - pokrivalo za glavu, dobar zaštitni faktor, i prikladna odjeća. i aviomarin tablete![]()
Jedrenje je super!!!
Od sad svake godine na jednu malu jedrilicu i udri Mujo do mile volje.
A tak se lijepo pocrni.
To je novi način ljetovanja za mene
Postala zaljubljenik![]()