Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Jedrenje

Raspravljate o temi Jedrenje u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Neka tema je u društvu povučena kako bi se ove godine moglo ići na neku jedrilicu malo po Jadranu. Nekih ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Jedrenje

Neka tema je u društvu povučena kako bi se ove godine moglo ići na neku jedrilicu malo po Jadranu. Nekih 7 dana.
    Pa sam tražila po netu i vidjela da to uopće nije tako skupo, samo eto ako nemate skipera to bi vas moglo okinuti za kojih 700-800 eura dodatno.

Da čujem ima li tko kakvih iskustava, na što se treba paziti, što je bitno znati, koliko koštaju pristojbe u marinama i sl.

Hvala!
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

art
    art je offline
    prof. Foruma Avatar od korisnika art
    Datum registracije
    09-12-08
    Poruka
    1,203
    Liked
    33 times

Re: Jedrenje

Citat Pravi autor: mea Pogledaj Poruke
    gdje god, samo nek je Dalmacija

art
    art je offline
    Datum registracije
    09-12-08
    Poruka
    1,203
    Liked
    33 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Neka tema je u društvu povučena kako bi se ove godine moglo ići na neku jedrilicu malo po Jadranu. Nekih 7 dana.
    Pa sam tražila po netu i vidjela da to uopće nije tako skupo, samo eto ako nemate skipera to bi vas moglo okinuti za kojih 700-800 eura dodatno.

Da čujem ima li tko kakvih iskustava, na što se treba paziti, što je bitno znati, koliko koštaju pristojbe u marinama i sl.

Hvala!
    ja sam skiper , moga bi te provozati po zadarskim otocima ali ne 7 dana nego onako jedno popodne , pristojbe su ti 40 eura u marini za dan a a što bi kao tribala znati to je normalno da se prati vrijeme da ne uletiš u neveru onda je jebeno , sve drugo manje - više , pitaj što te interesira još , pozdrav

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

naprotiv, jedrenje JE skupo.

najam broda je povoljniji ako se skupi više ljudi, pa se dijele troškovi. cijena najma ovisi o veličini jedrilice, i naravno o tome na koliko dana je unajmljujete.

K R O K I

pristojbe u marinama su oko 400kn. naravno ne moraš svaku večer pristati u marini, but..

ostali troškovi su jelo&piće. možete si sami kuhati, al daleko ljepše, naravno i komotnije a bome i finije je jesti po konobama koje su u uvalama do kojih dolaze samo nautičari. za to ti isto treba love.

skiper je nekih 100 eura na dan.

a najvažnije je dobro društvo. ne veselo, neg kompatibilno. jedrilica je mala i nema mjesta za ničije pizdarije. jedna trula jabuka vrlo brzo može pokvariti cijelu bačvu.

neophodne stvari na jedrenju - pokrivalo za glavu, dobar zaštitni faktor, i prikladna odjeća. i aviomarin tablete

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: art Pogledaj Poruke
    ja sam skiper , moga bi te provozati po zadarskim otocima ali ne 7 dana nego onako jedno popodne , pristojbe su ti 40 eura u marini za dan a a što bi kao tribala znati to je normalno da se prati vrijeme da ne uletiš u neveru onda je jebeno , sve drugo manje - više , pitaj što te interesira još , pozdrav
    Možeš me provozati. Ne bunim se. Samo reci gdje i kada i dolazim

art
    art je offline
    Datum registracije
    09-12-08
    Poruka
    1,203
    Liked
    33 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Možeš me provozati. Ne bunim se. Samo reci gdje i kada i dolazim
    teica piše ti ime mog grada na profilu

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Jedrenje je super!!!

Od sad svake godine na jednu malu jedrilicu i udri Mujo do mile volje.
    A tak se lijepo pocrni.
    To je novi način ljetovanja za mene

Postala zaljubljenik

Lajkaj nas na Facebooku