| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi juzna amerika u Život i Stil forumu; dali je netko bio u juznoj americi ili ima nekog poznanika koji je posjetio bilo koju od 12 drzava to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: OSIJEK Godina: 20
Poruka: 38
![]() | juzna amerika dali je netko bio u juznoj americi ili ima nekog poznanika koji je posjetio bilo koju od 12 drzava to se odnosi na sve zemlje juznije od venezuele,kolumbije i gvajane (posto neki i srednju ameriku svrstavaju ovdje) velika mi je zelja otici tamo pa da cujem misljenja,mozda koju preporuku za prvi posjet itd...
__________________ "Mmmmm, unexplained bacon." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: OSIJEK Godina: 20
Poruka: 38
![]() | Re: juzna amerika ma zajeb mali... bilo namjenjeno jednom drugom forumu i jednoj 16-toj osobi s kojom ovo sad planiram... ugl. to je jedan lega cija teta proputovala cijeli svijet...
__________________ "Mmmmm, unexplained bacon." |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
![]() | Re: juzna amerika Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-10-07
Poruka: 9
![]() | Re: juzna amerika Sljedece godine bi trebao ici u j. amriku vjerojatno Argentinu! Jedva cekam pa se vec polako pripremam. Svaki savjet je dobro dosao! Kakvi su ljudi, hrana, sto paziti, sto jesti a sto bas i nije preprucljivo? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 3
![]() | Re: juzna amerika kako bi ja otisla do Kube,Mexica....joj kad bi otisla tamo,gde bi mi bio kraj....ako neko hoce da me vodi neka se javi...(hehehehehehehehehe) Zadnji Uredio marijicaca : 06-12-07 u 19:45. Razlog: nepismanost |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerika, juzna amerika, sredisnja amerika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.