Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Kad putujete na more? u Život i Stil forumu; kad krećete na more evo ja i bičarka idemo 19.7 u tunis na 2 tjedna, znam da i teica ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-07, 09:52   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Kad putujete na more?

kad krećete na more

evo ja i bičarka idemo 19.7 u tunis na 2 tjedna, znam da i teica isto ide, i to u isti grad u slično vrijeme kad i mi , tako da ćemo se vjerojatno vidjeti

a poslije toga odoh na zrče 3 dana i onda u crikvu do kraja 8 mjeseca, moram se opet vratiti 1.9 imam ispite
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 11:29   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 342
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase
Re: Kad putujete na more?

ne znamo još točno, moramo se dogovoriti još! ako netko ima kakav dobar prijedlog slobodno nek se izjasne!!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:13   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Ja nejdem nikam, al nisam pretjerano tužan jer se nadam dobroj zaradi na jednom poslu koji ću obavljat prek ljeta - NE nije ništa ilegalno
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:19   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 393
skin2yard je zabranio reputaciju

posto sam zaostao sa ispitima, ove godine izgleda nece nista biti od toga...ali tko zna mozda naletim....zato se cuvajte, ako vidite auto koje juri rivijerom, nije zajebancija, najvjerojatnije sam zaspao za volanom
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:22   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke

evo ja i bičarka idemo 19.7 u tunis na 2 tjedna, znam da i teica isto ide, i to u isti grad u slično vrijeme kad i mi , tako da ćemo se vjerojatno vidjeti
Moram te razočarati. Teica ne ide u Tunis Uletila mi je ipak ona druga opcija, pa smo se ja i dečko odlučili za to. Tz. Brač

Idem na Brač 26.07., bit ću dole 10-ak dana a nakon toga klasika kod sebe u Vodice do sredine osmog... a onda of kors Hercegovina i Sarajevo do kraja mjeseca.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:25   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Možda odem pred kraj ljeta, do mora i do Hercegovine s mamom, ali sve ovisi o tome hoću se riješit nekih obaveza....
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:43   #7 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
a poslije toga odoh na zrče 3 dana i onda u crikvu do kraja 8 mjeseca, moram se opet vratiti 1.9 imam ispite
kad budes u crikvi mozemo se i vidjeti kiki...ima jos do toga

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
a onda of kors Hercegovina i Sarajevo do kraja mjeseca.
teice, imas koga u sarajevu ili ides ono turisticki, hostel, hotel ili sto god vec?
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:45   #8 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

naravno fat da popijemo cugu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 15:04   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ovo ljeto mi je radno, nema mora, nema godišnjeg...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 15:23   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
teice, imas koga u sarajevu ili ides ono turisticki, hostel, hotel ili sto god vec?
Viksu.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: more, put na more

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103