| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Kad putujete na more? u Život i Stil forumu; kad krećete na more evo ja i bičarka idemo 19.7 u tunis na 2 tjedna, znam da i teica ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Kad putujete na more? kad krećete na more evo ja i bičarka idemo 19.7 u tunis na 2 tjedna, znam da i teica isto ide, i to u isti grad u slično vrijeme kad i mi , tako da ćemo se vjerojatno vidjeti ![]() a poslije toga odoh na zrče 3 dana i onda u crikvu do kraja 8 mjeseca, moram se opet vratiti 1.9 imam ispite |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: Kad putujete na more? ne znamo još točno, moramo se dogovoriti još! ako netko ima kakav dobar prijedlog slobodno nek se izjasne!! ![]()
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad putujete na more? Ja nejdem nikam, al nisam pretjerano tužan jer se nadam dobroj zaradi na jednom poslu koji ću obavljat prek ljeta - NE nije ništa ilegalno ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Kad putujete na more? posto sam zaostao sa ispitima, ove godine izgleda nece nista biti od toga...ali tko zna mozda naletim....zato se cuvajte, ako vidite auto koje juri rivijerom, nije zajebancija, najvjerojatnije sam zaspao za volanom ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad putujete na more? Citat:
Uletila mi je ipak ona druga opcija, pa smo se ja i dečko odlučili za to. Tz. Brač ![]() Idem na Brač 26.07., bit ću dole 10-ak dana a nakon toga klasika kod sebe u Vodice do sredine osmog... a onda of kors Hercegovina i Sarajevo do kraja mjeseca.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad putujete na more? Citat:
teice, imas koga u sarajevu ili ides ono turisticki, hostel, hotel ili sto god vec? ______________________________________ ja sam vec na moru ![]() ali negdje moram otici jos ne znam gdje | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
![]() |
| Tagovi: more, put na more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

Uletila mi je ipak ona druga opcija, pa smo se ja i dečko odlučili za to. Tz. Brač