Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Kad putujete na more? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Jabuka - nalazi se preko puta svega Jabuka je preko puta Kruske (u trgovini u rijeci)...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-07, 15:05   #31 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,843
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Kad putujete na more?

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Jabuka - nalazi se preko puta svega
Jabuka je preko puta Kruske (u trgovini u rijeci)
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 15:48   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 19
Poruka: 92
dvrhovec se izdvaja iz mase

ja 5.8. idem u Novalju, a 12.8. se vjerojatno selim na Vir...
dvrhovec je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 10:20   #33 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,843
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
kad krećete na more

evo ja i bičarka idemo 19.7 u tunis na 2 tjedna, znam da i teica isto ide, i to u isti grad u slično vrijeme kad i mi , tako da ćemo se vjerojatno vidjeti

a poslije toga odoh na zrče 3 dana i onda u crikvu do kraja 8 mjeseca, moram se opet vratiti 1.9 imam ispite
jucer sam gledao Latinicu i tema je bila "prevareni turisti"
jedan gosca je bila prosle godine u Tunisu i ispricala dozivljaj. sjetio sam se Kikija odmah
naime, uplatila je aranzman za Tunis i to ne jeftin s obzirom na uobicajene aranzmane za tamo...uplatila je cca 4000KN All Inclusive...znaci sve je u cijenu i tri obroka, i sauna, i bazen i masaza i bla bla...pisalo je da je hotel 4 zvjezdice

kad su dosli odmah su vidjeli da to nema bas slicnosti s onim sto su vidjeli na prospektima, klima je bila u sobi ali da bi ste je koristili trebali ste daljinski koji se naplacivao 20 eura
takodjer i TV koji ne moze raditi bez daljinskoj a cijena mu je bila 10 eura. ako zelis promijeniti rucnike (tamo si 2 tjedna, pa bi ih trebao mijenjati naravno) 4 ili 5 eura.
porcije jela primjerene djeci (jako male).
a ovo mi je najbolje...imali su besplatno pice uz svaki obrok ali...pazi sad ovo...NISU IMALI DOVOLJNO CASA ...tako da kad su skuzili to, maznuli su case sa sanka i s njom hodali sljedeci 10 dana ne ispustajuci je iz ruku
masaza je bila u sobi koja je velicine 2mx2m sa zidovima obljepljenim novinskim i kolaz papirom hahaha

uglavnom...treba jako paziti i biti oprezan
nadam se da ce Kiki i Bitcharka bolje proci
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 12:30   #34 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

U 5ak poslije ispita idem u Rogoznicu. Jeee. Ali samo do uto - dosta mora! I onda oko 28.7. idem na 2 - 3 tj za Os
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 12:40   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
A odlučla sam prije toga malo solirat pa putujem na more za nekih 10ak i to punih pol sata
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:36   #36 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

thanks fat boy gledao sam to, ali sam se već raspitao za hotel i čitao dosta i na stranim forumima, hotel je 5 zvjezdica
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 23:04   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,439
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Možda odem pred kraj ljeta, do mora i do Hercegovine s mamom, ali sve ovisi o tome hoću se riješit nekih obaveza....

nisam zna da široki brig ima i more,svaka čast
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 09:17   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 2
zvonchica se izdvaja iz mase

ako Bog da... oko 11.09. ... otok Vis
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 12:50   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-05-08
Poruka: 27
Vockica_19 se izdvaja iz mase

5.Jula za Neum,a 1.Avgusta u Grcku
Vockica_19 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 14:10   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-06-08
Poruka: 4
tomy2810 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
mozda Vrgada, jako mali otok?
odličan izbor,,bio sam tamo i bilo mi je najbolje na jadranu,,ima malo tegovina to je mana..malo sam uveličo..
tomy2810 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: more, put na more

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108