Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Kako od RIJEKE do VARŠAVE - vaši savjeti

Raspravljate o temi Kako od RIJEKE do VARŠAVE - vaši savjeti u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; trebo bi otići u varšavu sa curom negdje u trećem mjesecu i zanima me kako bi bilo najbolje? koja bi ...

Starter
    Datum registracije
    05-11-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Kako od RIJEKE do VARŠAVE - vaši savjeti

trebo bi otići u varšavu sa curom negdje u trećem mjesecu i zanima me kako bi bilo najbolje?

koja bi bila najeftinija ruta?

znam da ima neki vlak od rijeke do wiene i onda presjedanje pa do varšave ali nigdje nemogu nac kolko kosta? dali postoji koja linija busom? iz rjecke zracne luke ne postoji nista prema varsavi samo iz zagreba...

molio bih vas za savijete i prijedloge jer jos nikada nisam putovao u ovom smjeru.

hvala unaprijed

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Re: Kako od RIJEKE do VARŠAVE - vaši savjeti

cekiraj si avio karte, vjerojatno imas iz Trsta povoljnijih letova nego iz Zagreba. Vlak i bus su po meni previse jahanja, a opet ce te kostati poprilicno. Moras ili na Bec ili na Berlin pa dalje, pa ti vidi ako ti se jase 24+ sati do Poljske.

sretno i uzivaj u Poland, zemlja koja ima sto za ponuditi, nazalost nisam bio u Varsavi nego gore na sjeveru ali svejedno.

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Koliko ja znam, nema izravnog leta niti iz Trsta niti iz Zagreba za Varšavu...

Tako da ti je Ljubljana presjedanje...

Ideš iz Rijeke do Ljubljane vlakom... Imaš ga dvaput dnevno, obično oko podneva i navečer (provjeriti točno na netu), te od Ljubljane do Varšave avionom... Imaju izravnu vezu koja ti ide svakodnevno osim petka i vikenda (1 dnevno)...

Sa svim kavama i presjedanjima, ako se dobro organiziraš, dolaziš iz Rijeke u Varšavu za 6 sati...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

prof. Foruma Avatar od korisnika zaneti.m
    Datum registracije
    15-10-08
    Poruka
    1,046
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: V3rt3X Pogledaj Poruke
    trebo bi otići u varšavu sa curom negdje u trećem mjesecu i zanima me kako bi bilo najbolje?
    Najbolje da ideš brodom. Obići ćeš skoro celu evropu, a i nije skupo.
    Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.

Starter
    Datum registracije
    05-11-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

malo sam se prosetao jer je nemoguce preko telefona ista postic

povratna karta vlakom od rijeka do varsave dođe 1200kn. to je sa jednim presjedanjem, u beču, cijena nije prevelika

pito sam u autotransu, oni nista nemaju...

a zracna luka rijeka isto tako nista nema u tom smjeru...

od ljubljane do varsave avionom, povratna karta dođe oko 1400kn (provjerio sam na par mjesta, svugdje je vrlo slicna cjena) i tu bi se jos trebao uracunati put vlakom od ljubljane do rijeka, tako da je najeftinije vlakom do varsave. istina put ce bit dosta duzi ali...

sad bi ja vas iskusnije putnike pito jos jednu stvar. cura mi misli doc iz varsave u rijeku sama, zatim nakon tjedan dana bi skupa otisli u varsavu, tamo bi bili tjedan dana i onda bi ja doso sam doma.

u svemu tomu meni je jedino bitno da kada skupa budemo isli prema varsavi da sjedimo zajedno. za to bi samo trebali ic zajedno kupit rezervaciju sjedala kada ona dođe tu jelda? i posto je to put sa jednim presjedanjem, dali za oba vlaka treba 2 rezervacije ili jedna vrijedi cijeli put?

puno hvalaaaa

Starter Avatar od korisnika dosha
    Datum registracije
    01-02-10
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Bajo ja zivim u Warsawi i mogu ti reci WIZZAIR ti ide iz Trevisa do Warsawe tako ti je najbolje i najbze.....tako ja idem inace sam isto iz Rijeke......

Lajkaj nas na Facebooku