| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Kako putujete na more? u Život i Stil forumu; ja san već na moru pa mi je ova anketa izlišna i btw fali brod... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kojim prijevoznim sredstvom putujete na ljetovanje? | |||
| automobilom | | 20 | 74.07% |
| autobusom | | 5 | 18.52% |
| vlakom | | 0 | 0% |
biciklinom, avijonom ili cipelcugom | | 2 | 7.41% |
| Glasači: 27. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako putujete na more? ja san već na moru pa mi je ova anketa izlišna i btw fali brod ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako putujete na more? ja obično idem busom, valjda ću i ove godine tako a opet,možda promijenim malo rutinu,otkačim se,poludim i odem.....vlakom ![]() auto, nažalost se jedino vraćam,al iskreno,to je samo dodatni trošak i briga.ovako moš pit ![]()
__________________ I drool |
| | |
| | #23 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako putujete na more? busom zagreb - zadar, a u zadru pjeske, osim kad idem roniti negdi malo dalje ili ako idemo izvodit pizdarije negdi onda odemo s autom ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako putujete na more? Automobilom, po noći, da djeca mogu spavati, a ja mirno voziti; tempomat na 130 km/h i lagano bez žurbe. ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako putujete na more? Ove godine neidem na more no da idem isla bih opcijom koje nema u anketi....motorom
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kako putujete na more? Anketa ne omogućava više izbora, a nema baš ni predviđene sve opcije. Do Zg vlakom, do Trsta taxijem (povratna vožnja), nazad busom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics