Brazil... al ako mi ne zagarantiraju prizor sa druge slike vrlo rado ću mišljenje promjeniti na Indoneziju (i nadati se da neću doživjeti teroristički napad za vrijeme boravka, al to je dio čari ove zemlje).
Raspravljate o temi Kamo putovati kroz godinu u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; RUJAN Najbolji izbor: Peking Brazil California Čile Kukovi otoci Fiđi Havaji Indonesia...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Brazil... al ako mi ne zagarantiraju prizor sa druge slike vrlo rado ću mišljenje promjeniti na Indoneziju (i nadati se da neću doživjeti teroristički napad za vrijeme boravka, al to je dio čari ove zemlje).
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Madagaskar:
Malezija:
Mauricijus:
Maroko:
![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Kukovi otoci, Mauricijus i Maroko![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Jug Europe ( npr. Grčka, južna Italija )
Sejšeli
Jug Kanade
Tahiti
SAD
uuuu, ja bi tu
krasne slike
sejšeli, mauricijus
raj
Za ljubitelje skijanja i sportskih aktivnost
Novi Zeland
SAD
Za ljubitelje safarija
Namibija
http://www.acrossthedivide.com/image...the%20divi.jpg
Zambija
Tanzanija
![]()
Rujan- svakako izbjeći
Karibi i Florida ( uragani ), Hong Kong i Tajland ( tajfuni )
LISTOPAD
Za ljubitelje razgledavanja, sunca i SPA
Arentina
Peking
Brazil
Čile
Kukovi otoci
Egipat
Fiđi
Goa
Havaji
Madagaskar
Malezija
Mauricijus
Meksiko
Maroko
jug Eurpe
Sejšeli
Tahiti
Tajland
![]()
Listopad za ljubitelje skijanja i sportskih aktivnosti
Kanada
Za ljubitelje safarija
Namibija
Tanzanija
Zambija