Nemam tako precizno određenih planova.
Više će biti trenutna inspiracija.
Raspravljate o temi Koji su vam planovi za ovo ljeto? u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Koncerti: 14.6. Flogging Molly Dvorište SC-a, Zagreb 6.7. Kultur Shock Trg Pet Bunara, Zadar 16.-18.7. 10. Dirty Old Festival Velika ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Nemam tako precizno određenih planova.
Više će biti trenutna inspiracija.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
odlazak u Munchen za vrijeme Oktoberfesta, ako Bog da...
18.07. svadba
19.07. idem nekam (Rab, Cres, Krk- nešto od toga) solo s dečkom i na motoru
26.07. Vir- krstitke
27.7. Vodice- društvo, alkohol, 569875 ljudi će proći kroz moju kuću, Vodička fešta (4.8.) jooooooooooj....
8.8. Mostar i Sarajevo
Uz to ja sam na Veliku Gospu u Međugorju.
Poslije Gospe nemam planova, nekaj planiram s dečkima, ali to je upitno.
Krajem mjeseca imam opet kristitke.
Početak rujna jedna svadba, pa dva tjedna kasnije druga.
E i krajem rujna idem na Oktoberfest.
Tko će to sve financirati??? O Bože!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
de nemoj me zezat...
e i ja se pitam odakle više para..
još kad vidim ona sniženja tamo u trgovinama...
Aha, ja sam živjela gore 4 godine i eto ove godine su se poklopile stvari da idem gore.
Kupila mi je frendica Dirndl (onu haljinu bavarsku), izbacimo sise i udri po pivu (mada ga ne pijem... ali ajd')
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
jedino sto je meni u planu je 2. ili 3. 6. otic doma, a dalje cemo viditi o kompletnom razvoju situacije. kako stvari stoje ovo bi tribalo biti zanimljivo lito, pogotovo jer mi je nakon par godina prvo da cu imat slobodna 3 miseca![]()
a ja sam tamo živjela 10 godina i išla u školu i nažalost morala se vratit ovdje..
a dirndl.. a predobroooo....
Ma da?! U Munchenu?
Zašto na žalost? Nije valjda da si Deutschland-nostalgičar?!
Meni je drago kaj sam se vratila![]()
pa da, živjela u Munchenu..
ma zbog državljanstva.. a itekako patim za njemačkom...
a moja životna želja je da se tamo vratim kad završim fax..
ne znam tamo sam odrasla, pa valjda zato..
p.s. a koja slučajnost da si i ti živjela u Munchenu,,,a čovjeće...![]()