kao prvo kupi auto s klimom pa se neces znojiti
![]()
Raspravljate o temi Krivo skretanje u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Evo ponukan današnjom epizodom u kojoj sam dobio živčani slom, 4 puta sam fulao skretanje, vozio se sat i po ...
kao prvo kupi auto s klimom pa se neces znojiti
![]()
najveći zajeb kad sam tražio pekaru navačer u zagrebu kod centra, pa završio na trgu bana jelačića![]()
mudra izreka
ja obicno kad se zagubim stanem i pitam nekoga za put! ljudi uglavnom imaju izraz lica kud je blesa krenula kad nezna put ali pomognu!
ja sam jednom stao i pitao di je maksimirska cesta, kaže lik pa voziš se po njoj![]()
mudra izreka
ja se izgubim samo kad tražim prečace. pa završim usred polja, nema mjesta za okrenut, pa onda voziš 1 km u rikverc...
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
ja se znam izgubiti u bespucima MILFa a nemas nikog pitati i mrkli mrak oko tebe
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
A izgubim se i u Rijeci (zadnji put negdje u onim ulicicama oko Kauflanda), pa di se ne bi van nje izgubio.
I par puta sam se na autoputu Trst - Venezia izgubio, uvijek bi skrenuo na krivom skretanju kad bi vidio tabelu Trieste pa zavrsio na nekim kozjim cesticama. Zadnji put se nisam izgubio yaaay![]()
jednom sam išao u ZG, trebao sam ići po curu na Hrvatske studije u Vukovarskoj, i umjesto da na izlazu s autoputa (išao sam iz smjera Kutine) odem desno na Zagreb istok, ja budala odem lijevo na zaobilaznicu... nemam pojma gdje sam se sve vozikao i koliko sam ljudi pitao kak da dođem do odredišta, kasnio sam "samo" 2 sata (inače poznajem Zagreb-Bog te sačuvaj)
to, majstore![]()
![]()
Zadnji Uredio tendre poison : 27-10-09 u 23:21