Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Krstarenja u Život i Stil forumu; Bilo bi jako zanimljivo otvoriti ovu temu. Svoja iskustva ću prenjeti uskoro, a dobrovoljce molim da nastupe odmah...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-07, 08:06   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase
Talking Krstarenja

Bilo bi jako zanimljivo otvoriti ovu temu. Svoja iskustva ću prenjeti uskoro, a dobrovoljce molim da nastupe odmah
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 09:17   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Krstarenja

Zar krstarenja nisu samo za bakice i dedeke?

Znam da ima i onih gdje se okupljaju američki studenti i ispijaju hektolitre alkohola, ali sumnjam da će itko ići na tako nešto.
No dobro, baš me zanima što imaš za pripovjediti.
ritam ti lijepe za noge

Zadnji Uredio teica : 11-03-07 u 14:16.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 10:07   #3 (permalink)
Banned

Talking Re: Krstarenja

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Zar krstarenja nisu samo za bakice i dedeke?

Znam da ima i onih gdje se okupljaju američki studenti i ispijaju hektolitre alkohola, ali sunjam da će itko ići na tako nešto.
No dobro, baš me zanima što imaš za pripovjediti.

Na putovanja u druge svjetove iz vlastitog kuta domaćeg odlaze ljudi kaj imaju nekaj više kinte u đshepu i adrenalina u srcu i voljni su upoznati nove načine života drugih ljudi kaj imaju više kintos u džepu od nas, jer se mora izdvojit za fakultativne izlete pa se mora i nekaj videt kad već ideš u sjeni tour operatora.Pa kad te adrenalin povuče ak imaš volje se klatit po moru i bljuvat kod Jonskih vrata u srpnju dok morske struje ljuljaju veliku kantu niš ti ne smeta ak ideš sam to je hrabrost jer postoji mogučnost da sretneš nekog još takvog pa ti nebu dosadno i kaj nas briga za amere i stare uključi se u predstavu i igra može počet jer ti vjetar mrsi kosu i ispire prošli dan dok stojiš na palubi i osječaš se sam na palubi izmedu plavog mora i neba nema razlike i ne vjeruješ očima da to vidiš zato jer si kontinentalac koji može utopit oči u tom dragulju vrlo rijetko a još kad je s guštom jebeš sve oko sebe računajući na AIDS s oprezom....čujemo se
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 12:18   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke

Na putovanja u druge svjetove iz vlastitog kuta domaćeg odlaze ljudi kaj imaju nekaj više kinte u đshepu i adrenalina u srcu i voljni su upoznati nove načine života drugih ljudi kaj imaju više kintos u džepu od nas, jer se mora izdvojit za fakultativne izlete pa se mora i nekaj videt kad već ideš u sjeni tour operatora.Pa kad te adrenalin povuče ak imaš volje se klatit po moru i bljuvat kod Jonskih vrata u srpnju dok morske struje ljuljaju veliku kantu niš ti ne smeta ak ideš sam to je hrabrost jer postoji mogučnost da sretneš nekog još takvog pa ti nebu dosadno i kaj nas briga za amere i stare uključi se u predstavu i igra može počet jer ti vjetar mrsi kosu i ispire prošli dan dok stojiš na palubi i osječaš se sam na palubi izmedu plavog mora i neba nema razlike i ne vjeruješ očima da to vidiš zato jer si kontinentalac koji može utopit oči u tom dragulju vrlo rijetko a još kad je s guštom jebeš sve oko sebe računajući na AIDS s oprezom....čujemo se
Okej glupa sam, ali baš bi volila skužiti poantu ovog filozofsko-poetskog (???) govora.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 14:06   #5 (permalink)
Banned

Exclamation Krstarenja

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Okej glupa sam, ali baš bi volila skužiti poantu ovog filozofsko-poetskog (???) govora.
poanta ti je da nisi uvijek dovoljno star i pametan da se povodiš u životu za ljudima i stvarima koje misliš da poznaješ, a u stvari nije sve onako kako izgleda. To znači da ne razgovaraš s nekim sebi ravnim po godinama i prođenim životnim iskustvom koje je iza mene.

Ovaj filozofsko-poetski govor mogla ti je i napisati i Rudanica premda to nije njezino područje i način a ja neznam zašto se s tim opterečuješ
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 14:16   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
poanta ti je da nisi uvijek dovoljno star i pametan da se povodiš u životu za ljudima i stvarima koje misliš da poznaješ, a u stvari nije sve onako kako izgleda. To znači da ne razgovaraš s nekim sebi ravnim po godinama i prođenim životnim iskustvom koje je iza mene.

Ovaj filozofsko-poetski govor mogla ti je i napisati i Rudanica premda to nije njezino područje i način a ja neznam zašto se s tim opterečuješ
Oprosti što sam ti se obratila. Najbolje bi bilo da nitko ne priča s tobom jer si prepametan i imaš najviše životnog iskustva. Svi bi samo izgledali glupo.

Ne zamaram se ja, nego sam samo dala komentar (kaj je u tom krivo ) na krstarenja i volila bi čuti kaj ti imaš za pripovjediti o istima.

Volila bi otići na jedno, ali kada bi ga dobila na nagradnoj igri. Sama ne bi nikada uplatila (jedino ako ne bi imala viška novaca) baš zbog te prepostavke koju sam navela u svom prvom postu. Volila bi čuti iskustva.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 14:31   #7 (permalink)
Banned

ok ima zgodnih krstarenja po nilu jadranu i preporučam ti kad budeš mogla da kreneš bez rezerve dobiješ potpuni raspored za svaki dan izleti dogadanja na brodu kapetanova večera šsvedski stol bazen na gornjoj palubi uz to moraš imat garderobu za svečane prilike kojih ima dosta ko na titaniku svaki dan je pristajanje u drugoj luci ludilo konverzacija engleski.......pozz to je ukratko kad si nestrpljiva
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 17:17   #8 (permalink)
Banned

:dobrodoso Kad vam padne na pamet odmor od svakodnevnice počnete razmišljati kako ga najbezbolnije provesti u djelo sukladno materijalnim moralnim i duhovnim u sebi i svojem okruženju +status koji imate u društvu oko sebe.Kad shvatite da čete to moči provest bez obzira na sve obzire sigurno je to da mislite samo na sebe i da krečete u avanturu u nepoznato ko i Romano.A to je COOL jer odlazite sami sa sobom tamo gdje vas niko ne pozna i možete se prepustit trenutku svakom jer sad ste tu a sutra ko zna gdje a na kraju avanture svi putovi vode doma .Nakon što ste izabrali odredište uplatili kintos možda bude problema s mjestom ukrcavanja ako ne bude dovoljno prodanih aranžmana za cruser a možda bu sve ok jer vas ništa ne more zaustavit kao individuu i ukrcavate se u veneciji il negdje na jadranu tražeći svoju kabinu koja se nalazi tamo u potpalublju ovisno koliko ste platili za nju ako imate više love tražite kabine gore svakako premda one služe samo za spavanje i odlaganje prtljage ako ste žensko i sami. Posada budno prati svaki ukrcaj pa možda bute imale sreče cure ak ste same ne propuštajte priliku koja se neće ponoviti više nikada.Zakaj pa zato jer imamo neprijatelja jedinog koji nas uvijek prati ,a ko je on cure VRIJEME. Stari se a ljepota prolazi .Filozofiju na stranu imaš tjedni raspored događanja i počni mislit na večerašnji susret s kapitanom shipa i koktel dobrodošlice koji je za tebe prvi a njima rutina obleka mora bit na nivou tvojih mogučnosti i u skladu s prilikom pa navali dok orkestar svira očima paseš saloon i sve oko sebe e to je gušt .....
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 19:05   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 22:18   #10 (permalink)
Banned

.....oprostite kasnim malo fali mi opet vremena ko i uvijek,i tako ukrcaj je bio u Puli za prvo krstarenje na tadašnjoj Istri,a bog zna koje ime sada nosi ,prtljaga je u međupalublju,a ja u sedmom nebu i niko me nebi prizemljio ni za sto čuda svijetskih jer ljudi oko mene bruji mali grad ljudi koji se počinju ujedinjavati u cjelinu kao da su se morali sresti tu super dišemo isto i na moru i na kraju i sve postaje normalno i ufuravamo se u spiku dok brod plovi dobivamo dnevni raspored aktivnosti i plovimo prema Grčkoj Kreti .užurbano mijenjamo toalete i spremamo se na kapetanov koktel dobrodošlice.Na ulazu u salon batler nudi aperitiv koji uzimam (imam i društvo svoje već)sjedam u salonu očekujući pozdravni govor kapetana.Iz tjedna u tjedan on odrađuje svoj posao i pogledom nas procjenjuje što je ok jer i ja to vrlo rado činim.Dakle čuli smo ono što i svi drugi tjedan dana prije nas izgledam sad malo proračunato kao a u oblacima sam ma nije ljudi oprez je to samo neki koji svi nosimo u sebi da nas drugi povrijedili nebi......
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: k p j

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103