| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Krstarenja u Život i Stil forumu; ...lagano pijuckam koktel i promatram mlade slovenke u veselom raspoloženju zbilja su herclik dok ih gledaju mladi dečki iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 338
![]() | Re: Krstarenja ...lagano pijuckam koktel i promatram mlade slovenke u veselom raspoloženju zbilja su herclik dok ih gledaju mladi dečki iz w.germani i veselo se smiju.Zahvaljujemo se kapetanu na uljudnoj dobrodošlici laganim naklonom glave i odlazimo prema krmi broda u neobavezno razgledavanje čekajuči večeru dobrodošlice nakon koje je ples u kavani.započinje razgledavanje gornje palube s bazenom i ležaljkama u krugu.Saznajem da se svaku večer bazen čisti i puni morskom vodom,.Kako smo radoznali mislim si sve što je prvi put viđeno očima koje nam je bog dao zdrave pohranjujemo u memoriju zajedno sa svim čulima i čuvamo kao svetu tajnu svoje osobnosti.Kasamo neznam kolko čvorova prema jugu ,prohladan vjetrić piri i razmrsuje mi kosu dok punim plučima udiušemo proslan zrak okrenuti leđima pramcu .Zastala sam i promatram valove koje stvara ova naša kanta dok u daljini ne postoje nebo i zemlja sve je plavo ljudi jedino nas šum valova vrača u stvarnost i ring poziv za večeru idemo ljudi švedski je stol neviđene hrane čak i pečeni fazan dok me jedino šokira činjenica da su predamnom male fine kuhane bučice koje slične moja baka kuha pajcekima ajoj...... |
| | |
| | #12 (permalink) |
![]() | Re: Krstarenja ....tako sam blizu da mi se počinju priviđati domać zmazani uhranjeni pajceki kaj se kupaju u svom znate čemu..Al ok nema veze šok ubrzo prolazi dok osječam kako mi tijelom struji ugoda od tog okruženja. Ljudi koja ugoda.Uslužno osoblje je hvala bogu domaće i to je to nisi ni previše gladan kad vidiš pun stol takvih delicija cimerica mi je jedna gospođa iz šeferove u zagrebu starija puno i vidim da ima roditeljskih sklonosti prema meni što mi naravno ne paše ljudi nije toliko u uzavreloj mladoj krvi problem nego u tuđim kompleksima jer kad čovjek ima na leđima 25 god.ako je načitan može imati neki al samo neki pojam o životnim smjernicama vlastitim. Poželi i on malo da se isfura ak se do sad nije mogao pa i vrijeme je oprostite gospođo skinite mi se jer ovo nema smisla pa tko ste vi uopće i tako to u beskraj i opet se moram osječat ko doma a to ne želim...u kavani orkestar svira dok gosti sjede i razgovaraju niko ne pleše jasno odmaraju se nakon dnevnih izlazaka u luke i događanja na brodu jer se kod svakog novog pristajanja ukrcavaju nove grupe a prije nas dosli su u veneciji ameri njemci idr... |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() | Re: Krstarenja i da vas ne zamaram i slučajno vrtim u krug stanje mojeg duha nakon ukrcavanja i nekoliko sati poslije ličilo je na nekog ko je dugo apstinirao a što je u stvari i bila i sušta istina tadašnjeg trenutka a druga istina je bilo da je to bilo jedino nepoznato mjesto koje mi je moglo poslužiti..znate za kaj...drugo jutro je brzo osvanulo u kabini koja je bože moj u razini mora nisko al ipak kat više od najnižeg a dobro more je bilo mirno noćas i dalje plovimo prema jonskom moru već cjelu noć al ništa doručak u restoranu za stolom nas je 6 dvoje mladih njemaca i dvoje starih do 80 g.iz Braunschwaiga vitalnih ja i gospođa iz zg .Stol je taman kraj dva prozora s pogledom na more doručkujemo i plovimo ... poslije doručka imamo sastanak u lido baru a u 10 vježbu napuštanja broda s nataknutim prslucima za spašavanje i to svi na brodu bez iznimke i unatoč titaniku yo |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: Krstarenja ...prolazim kroz veseli žamor ljudi koji navlače nevoljko prsluke na sebe i slijedim njihov primjer premda nevoljko i s osječajem nelagode mislima mi prolaze ogromni valovi i hladno more i njegova beskrajna dubina te osječaj bespomočnosti usred tolike prirodne sile na kojoj se nalazimo to mi je je prohujalo mozgom tada i još jednom al o tome ćemo naknadno.Jedva se vratih u stvarnost i da nije bilo zviždaljke koja mi je proparala mozgom označavajući kraj vježbe još bi se malo mučila..... |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: Krstarenja ...pridružujemo se društvu u lido baru koje pijucka toplu i krepku juhu nakon vježbe.Veselo čavrljaju prisječajući se uputa za napuštanje broda i gužve koja je nastala jer baš svi nisu bili upučeni u dnevni program.U 13 sati je tek ručak a sad je 11 imamo vremena i razgovaramo o večerašnjoj priredbi PETE MONTIja u glavnom salonu a nakon njega je plesna muzika tek sutra ujutro pristajemo u HERAKLION na KRETI moramo već danas uplatit fakultativni izlet na Knossos .Dižemo se od stola i razdvajamo,odlazim u svoju kabinu br.49 presvlačim se ručnik u ruke i na kupanje. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Krstarenja ...probijam se stepenicama do vrha gornje palube graciozno preskačući stepenice onako u badiču privlačim brojne poglede što me ne zabrinjava jer sam svijesna da imam dobro tijelo a u mozgu jasan cilj sad sam tu i bog dragi zna da mi se ovaj dan nikad neće ponoviti i svaka sekunda na ovoj planeti postaje moja prošlost...lagano prebacih ručnik na ležaljku i približih se ogradi s pogledom prema krmi sunce je pržilo, dok su brodski smetlari mirne duše graciozno sipali otpad iz kanti za smeće u uskovitlalo more upravo iza brodskih elisa dok je more bijesno gutalo naš ljudski otpad i šutjelo ,a bog zna koliko već dugo šuti...nevjerujući očima opet prizemljena u stvarnost kleknuh kraj bazena i umočih ruku u hladnu vodu djeluje čisto pomislih i bacih se unutra brrr...al sad je ok plivam i sad mi je toplije plivam a bome pliva i ova naša kanta i malo se ljulja al baš je dobro... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Krstarenja Mogu ti ja jedan savjet dati? Bilo bi lakše pročitati to sve kada bi uveo odlomke i interpunkciju, ovako je stvarno zbunjujuće ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Krstarenja gollum muško ili žensko?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: k p j |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.

pametni znaju