Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Krstarenja u Život i Stil forumu; ...lagano pijuckam koktel i promatram mlade slovenke u veselom raspoloženju zbilja su herclik dok ih gledaju mladi dečki iz ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-07, 09:36   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase
Re: Krstarenja

...lagano pijuckam koktel i promatram mlade slovenke u veselom raspoloženju zbilja su herclik dok ih gledaju mladi dečki iz w.germani i veselo se smiju.Zahvaljujemo se kapetanu na uljudnoj dobrodošlici laganim naklonom glave i odlazimo prema krmi broda u neobavezno razgledavanje čekajuči večeru dobrodošlice nakon koje je ples u kavani.započinje razgledavanje gornje palube s bazenom i ležaljkama u krugu.Saznajem da se svaku večer bazen čisti i puni morskom vodom,.Kako smo radoznali mislim si sve što je prvi put viđeno očima koje nam je bog dao zdrave pohranjujemo u memoriju zajedno sa svim čulima i čuvamo kao svetu tajnu svoje osobnosti.Kasamo neznam kolko čvorova prema jugu ,prohladan vjetrić piri i razmrsuje mi kosu dok punim plučima udiušemo proslan zrak okrenuti leđima pramcu .Zastala sam i promatram valove koje stvara ova naša kanta dok u daljini ne postoje nebo i zemlja sve je plavo ljudi jedino nas šum valova vrača u stvarnost i ring poziv za večeru idemo ljudi švedski je stol neviđene hrane čak i pečeni fazan dok me jedino šokira činjenica da su predamnom male fine kuhane bučice koje slične moja baka kuha pajcekima ajoj......
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 11:57   #12 (permalink)
Regularni forumas

....tako sam blizu da mi se počinju priviđati domać zmazani uhranjeni pajceki kaj se kupaju u svom znate čemu..Al ok nema veze šok ubrzo prolazi dok osječam kako mi tijelom struji ugoda od tog okruženja. Ljudi koja ugoda.Uslužno osoblje je hvala bogu domaće i to je to nisi ni previše gladan kad vidiš pun stol takvih delicija cimerica mi je jedna gospođa iz šeferove u zagrebu starija puno i vidim da ima roditeljskih sklonosti prema meni što mi naravno ne paše ljudi nije toliko u uzavreloj mladoj krvi problem nego u tuđim kompleksima jer kad čovjek ima na leđima 25 god.ako je načitan može imati neki al samo neki pojam o životnim smjernicama vlastitim. Poželi i on malo da se isfura ak se do sad nije mogao pa i vrijeme je oprostite gospođo skinite mi se jer ovo nema smisla pa tko ste vi uopće i tako to u beskraj i opet se moram osječat ko doma a to ne želim...u kavani orkestar svira dok gosti sjede i razgovaraju niko ne pleše jasno odmaraju se nakon dnevnih izlazaka u luke i događanja na brodu jer se kod svakog novog pristajanja ukrcavaju nove grupe a prije nas dosli su u veneciji ameri njemci idr...
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 12:53   #13 (permalink)
Regularni forumas

i da vas ne zamaram i slučajno vrtim u krug stanje mojeg duha nakon ukrcavanja i nekoliko sati poslije ličilo je na nekog ko je dugo apstinirao a što je u stvari i bila i sušta istina tadašnjeg trenutka a druga istina je bilo da je to bilo jedino nepoznato mjesto koje mi je moglo poslužiti..znate za kaj...drugo jutro je brzo osvanulo u kabini koja je bože moj u razini mora nisko al ipak kat više od najnižeg a dobro more je bilo mirno noćas i dalje plovimo prema jonskom moru već cjelu noć al ništa doručak u restoranu za stolom nas je 6 dvoje mladih njemaca i dvoje starih do 80 g.iz Braunschwaiga vitalnih ja i gospođa iz zg .Stol je taman kraj dva prozora s pogledom na more doručkujemo i plovimo ... poslije doručka imamo sastanak u lido baru a u 10 vježbu napuštanja broda s nataknutim prslucima za spašavanje i to svi na brodu bez iznimke i unatoč titaniku yo
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 15:23   #14 (permalink)
Regularni forumas

...prolazim kroz veseli žamor ljudi koji navlače nevoljko prsluke na sebe i slijedim njihov primjer premda nevoljko i s osječajem nelagode mislima mi prolaze ogromni valovi i hladno more i njegova beskrajna dubina te osječaj bespomočnosti usred tolike prirodne sile na kojoj se nalazimo to mi je je prohujalo mozgom tada i još jednom al o tome ćemo naknadno.Jedva se vratih u stvarnost i da nije bilo zviždaljke koja mi je proparala mozgom označavajući kraj vježbe još bi se malo mučila.....
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 16:16   #15 (permalink)
Regularni forumas

...pridružujemo se društvu u lido baru koje pijucka toplu i krepku juhu nakon vježbe.Veselo čavrljaju prisječajući se uputa za napuštanje broda i gužve koja je nastala jer baš svi nisu bili upučeni u dnevni program.U 13 sati je tek ručak a sad je 11 imamo vremena i razgovaramo o večerašnjoj priredbi PETE MONTIja u glavnom salonu a nakon njega je plesna muzika tek sutra ujutro pristajemo u HERAKLION na KRETI moramo već danas uplatit fakultativni izlet na Knossos .Dižemo se od stola i razdvajamo,odlazim u svoju kabinu br.49 presvlačim se ručnik u ruke i na kupanje.
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 10:02   #16 (permalink)
Regularni forumas

...probijam se stepenicama do vrha gornje palube graciozno preskačući stepenice onako u badiču privlačim brojne poglede što me ne zabrinjava jer sam svijesna da imam dobro tijelo a u mozgu jasan cilj sad sam tu i bog dragi zna da mi se ovaj dan nikad neće ponoviti i svaka sekunda na ovoj planeti postaje moja prošlost...lagano prebacih ručnik na ležaljku i približih se ogradi s pogledom prema krmi sunce je pržilo, dok su brodski smetlari mirne duše graciozno sipali otpad iz kanti za smeće u uskovitlalo more upravo iza brodskih elisa dok je more bijesno gutalo naš ljudski otpad i šutjelo ,a bog zna koliko već dugo šuti...nevjerujući očima opet prizemljena u stvarnost kleknuh kraj bazena i umočih ruku u hladnu vodu djeluje čisto pomislih i bacih se unutra brrr...al sad je ok plivam i sad mi je toplije plivam a bome pliva i ova naša kanta i malo se ljulja al baš je dobro...
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 13:04   #17 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Mogu ti ja jedan savjet dati?
Bilo bi lakše pročitati to sve kada bi uveo odlomke i interpunkciju, ovako je stvarno zbunjujuće

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 16:39   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,119
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

ma kaj je ovo, niš mi tu nije jasno, kaj ti gollum007 oćeš uopće??
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 17:11   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

gollum muško ili žensko?
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 17:51   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

jebote kao da knjigu piše
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: k p j

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108