| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Lago di'Orta - Italija u Život i Stil forumu; prosli vikend sam bio u posjet prijatelju koji zivi blizu ovog jezera pa sam napravio par fotki koje cu podijeliti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lago di'Orta - Italija prosli vikend sam bio u posjet prijatelju koji zivi blizu ovog jezera pa sam napravio par fotki koje cu podijeliti s vama Jezero je zaista prelijepo, velicina 18 km2, najveca dubina 143m. Nalazi se negdje oko sat i pol voznje od Milana (vidi kartu) |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lago di'Orta - Italija Kao prvo posjetili smo grad Orta po kojem je i jezero dobilo ime. Slikovit gradic sa uskim ulicama i jednim velikim trgom. U sklopu grada se nalazi i malo brdo na kojem se nalaze 21-na kapelica i crkva. S tog brdasca se pruza prelijep pogled na samo jezero i jedan otok na njemu koji se zove San Giulio na kojem se nalazi samostan i crkva (kojoj sam zaboravio ime na zalost ) |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lago di'Orta - Italija i za kraj smo posjetili malo skijaliste Monterone, na kojem naravno nije bilo snijega uopce...ali s kojeg se pruza prelijep pogled na sva jezera u blizini i daljini (vjerujte ima ih dosta), a vidi se i Svicarska zadnja slika je naravno Fat_Boy_Slim on the top ![]() steta sto su slike ogranicene velicinom i brojem pixela jer se gubi dosta na kvaliteti kad ih se smanjuje, ali sta je tu je onda bi nam trebao server od neznam ni ja koliko terabajta ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: diorta, italija, lago |
« Damanhur
|
Krstarenja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

)