| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi last minute.... u Život i Stil forumu; evo ovako obozavam putovat al eto malo stiska sa novcima pa me zanima kako funkcionira opcija last minute koliko je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2
![]() | Re: last minute.... bok! ja o last minutu mogu reći da sam do sada imao samo dobra iskustva. Zapravo, princip lastminute je da se čeka što povoljnija cijena aranžmana tj cijene padaju što se više bliži početak putovanja, pa ko uhvati... ![]() tako da sam za sitnu lovu dosta proputovao, ali problem je što se mora konstatno pratiti ponuda po agencijama i brzo reagirati kad vidiš neku dobru cijenu jel to brzo prođe. Pogledaj ponudu na Last minute centar PLUS! : Lastminute putovanja i avio karte, tu je sve na jednom mjestu, nisam vidio opširniju ponudu nigdje. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 30
![]() | Re: last minute.... Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: last minute.... Često ono što se prodaje pod last minute i nije povoljnije tako mnogo od standardne cijene, pogotovo u nekim razvikanijim agencijama, ali na mail sam u newsletteru znala dobiti doista senzacionalne ponude za malo novaca
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.