Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

last minute....

Raspravljate o temi last minute.... u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; evo ovako obozavam putovat al eto malo stiska sa novcima pa me zanima kako funkcionira opcija last minute koliko je ...

Regularni forumas Avatar od korisnika kist
    Datum registracije
    17-12-07
    Poruka
    110
    Liked
    0 times

Cool last minute....

evo ovako obozavam putovat al eto malo stiska sa novcima pa me zanima kako funkcionira opcija last minute koliko je to jeftinije i sve ostale informacije vezane za to..puno hvala...pozzz

Starter
    Datum registracije
    17-04-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: last minute....

bok!

ja o last minutu mogu reći da sam do sada imao samo dobra iskustva.
    Zapravo, princip lastminute je da se čeka što povoljnija cijena aranžmana tj cijene padaju što se više bliži početak putovanja, pa ko uhvati...

tako da sam za sitnu lovu dosta proputovao, ali problem je što se mora konstatno pratiti ponuda po agencijama i brzo reagirati kad vidiš neku dobru cijenu jel to brzo prođe.
    Pogledaj ponudu na Last minute centar PLUS! : Lastminute putovanja i avio karte, tu je sve na jednom mjestu, nisam vidio opširniju ponudu nigdje.

Starter
    Datum registracije
    06-06-08
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: bigi1108 Pogledaj Poruke
    bok!

ja o last minutu mogu reći da sam do sada imao samo dobra iskustva.
    Zapravo, princip lastminute je da se čeka što povoljnija cijena aranžmana tj cijene padaju što se više bliži početak putovanja, pa ko uhvati...

tako da sam za sitnu lovu dosta proputovao, ali problem je što se mora konstatno pratiti ponuda po agencijama i brzo reagirati kad vidiš neku dobru cijenu jel to brzo prođe.
    Pogledaj ponudu na Last minute centar PLUS! : Lastminute putovanja i avio karte, tu je sve na jednom mjestu, nisam vidio opširniju ponudu nigdje.
    i ja imam dobra iskustva s last minuteom, imaš pravo za navedenu stranicu, zaista je opširna ponuda

Regularni forumas Avatar od korisnika kist
    Datum registracije
    17-12-07
    Poruka
    110
    Liked
    0 times

Wink Re: last minute....

hvala puno...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Često ono što se prodaje pod last minute i nije povoljnije tako mnogo od standardne cijene, pogotovo u nekim razvikanijim agencijama, ali na mail sam u newsletteru znala dobiti doista senzacionalne ponude za malo novaca
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Lajkaj nas na Facebooku